2777
2789
عنوان

پروتز سینه من

838 بازدید | 18 پست

امروز روزم سوم عملمه من سایز بزرگ نمیخواستم الان حدود ۷۵ شده فک کنم چون سینه خودم خیلی کوچیک بود، امروز درن ها رو دراوردن دردم کمتر شد ولی همچنان پشت کتفم زیربغلام، و سینه ها موقع بلندشدن از زمین درد داره، درد وحشتناک دو روز پیش یکم کمتر شده، یعنی جوری که گریه میکنم و بیشتر از آستانه تحملمه، دعا کنید خوب شم، اصلا نمیدونم چجوری شدن سینه هام درد نمیذاره بهش فکر کنم، بازم میگم اگه ضروری نیست اینکارو نکنید الکی میگن عمل آسونیه ک مشتری بشین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برا چی عمل کردی؟

سینم خیلی کوچیک بود در حدی که وقتی دراز میکشیدم صاف بود، همه میگفتن آسونه وثتو دیجا تبلیغا، ولی الکیه و واقعا سخته جونم درومد انقد گریه کردم، الان دراز کشیدم از ترس دردش نمیتونم پاشم برم دسشویی

سینم خیلی کوچیک بود در حدی که وقتی دراز میکشیدم صاف بود، همه میگفتن آسونه وثتو دیجا تبلیغا، ولی الکی ...

انشالله زودتر خوب میشی این دردها رو فراموش میکنی و بعدش میگی خوب شد که این کارو کردم