2777
2789
عنوان

پروتز سینه من

798 بازدید | 18 پست

امروز روزم سوم عملمه من سایز بزرگ نمیخواستم الان حدود ۷۵ شده فک کنم چون سینه خودم خیلی کوچیک بود، امروز درن ها رو دراوردن دردم کمتر شد ولی همچنان پشت کتفم زیربغلام، و سینه ها موقع بلندشدن از زمین درد داره، درد وحشتناک دو روز پیش یکم کمتر شده، یعنی جوری که گریه میکنم و بیشتر از آستانه تحملمه، دعا کنید خوب شم، اصلا نمیدونم چجوری شدن سینه هام درد نمیذاره بهش فکر کنم، بازم میگم اگه ضروری نیست اینکارو نکنید الکی میگن عمل آسونیه ک مشتری بشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برا چی عمل کردی؟

سینم خیلی کوچیک بود در حدی که وقتی دراز میکشیدم صاف بود، همه میگفتن آسونه وثتو دیجا تبلیغا، ولی الکیه و واقعا سخته جونم درومد انقد گریه کردم، الان دراز کشیدم از ترس دردش نمیتونم پاشم برم دسشویی

سینم خیلی کوچیک بود در حدی که وقتی دراز میکشیدم صاف بود، همه میگفتن آسونه وثتو دیجا تبلیغا، ولی الکی ...

انشالله زودتر خوب میشی این دردها رو فراموش میکنی و بعدش میگی خوب شد که این کارو کردم