2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط می‌دونم توی نی نی سایت بودن و کلا سال کنکور گوشی دست گرفتن سم خالص هست

من برای نظرسنجی اومدم نی نی سایت چون واقعا کسی اطرافم نیست بدونه و سردر بیاره🥺💔

من برای نظرسنجی اومدم نی نی سایت چون واقعا کسی اطرافم نیست بدونه و سردر بیاره🥺💔

گوشی رو بذار کنار 

من از تجربه م گفتم 

موفق باشی

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
یاخوخدا حالا چ رشته ای؟😂💔کاربرای اینجا میگفتن ترمی۱/۵میگیره ک تازه ترمای پنجم بودن حقوقم می‌خوندن� ...

پزشکی

اره رکب خوردی

من دوستم حسابداریه ترمی ۳ هست

واقعیتش و بخای نه اصلا به درد نمیخوره البته اگه خودت آدم متعهدی هستی و احتیاجی به زور بالاسرت برای درس خوندن نیست

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تروخدا اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده 😂💔اگه میخوای البته مثلن حقوق چقدره؟

عزیزدلم من چون رشته ام تجربیه سر در نمیارم از شهریه های رشته های علوم انسانی خواهرمم رشته اش علوم انسانیه اما روزانه درس میخونه اونم اطلاع نداره

رشته های علوم پزشکی شهریه هاشون بالاست

اما حقوق‌ فکر کنم ۵ تا ۶ میلیون باشه که بازم بستگی به دانشگاه و تعداد واحدایی که برمیدارید داره باید تحقیق کنید