2777
2789

نمیدونم خودم هم این روزا خیانتش رو فهمیدم حالم بده اصلا نمیدونم باید چکار کنم خیلی سردرگمم درد بدیه خدا لعنتشون کنه  خوشی چند لحظه شون میشه یه عمر درد و رنج برای ما که بیگناهیم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شرایط جدایی داری،اگه نه زندگیتو بکن

جدا شم زندگیم از هر حهت خیلی سخت تر میشه، از جهت مالی، آبرو، همه چی، هیچ کس فکرشم نمیتونه بکنه زندگی من به همچین مشملی بخوره، یه زمانی انقدر عاشقم بود که منو با چنگ و دندون به دست آورد ولی چندین بار بهم خیانت کرد. الان یک سال و نیمه بینمون سردی موج میزنه کاملا مشخصه دوسم نداره

نمیدونم خودم هم این روزا خیانتش رو فهمیدم حالم بده اصلا نمیدونم باید چکار کنم خیلی سردرگمم درد بدیه ...

تا جایی که میتوتید رابطتون رو باهاش خوب کنید ببینید تاثیر داره یا نه، فعلا تحمل کنید و چیزی به زبون نیارید، اگر قرار به طلاق هم باشه باید مدرک جور کنید، اما فعلا فقط تحمل کنید و گذشت و رابطتون رو عالی کنید شاید ایشالله به زندگی برگشت

می‌دونم خیلی سخته من هم هفده ساله با مردی زندگی میکنم که دایم در حال خیانته. دو تا دختر دارم و به خاطر بچه هام این زندگی را تا الان تحمل کردم هر دفعه متوجه میشم بهم میریزم اما باز خودم را جمع میکنم. سعی میکنم بیشتر به خودم و بچه هام بها بدم و اون را در درجه آخر اهمیت بگذارم چون دیگه هیچ احساسی بهش ندارم. شما هم بیشتر به خودت و به کسانی که دوست داری فکر کن. کارهایی که دوست داری را بکن، هیچ کسی بیشتر از خودت در این دنیا ارزش ندارد. خودت را دوست داشته باش چون تو هیچ گناهی نداشتی و نداری