2821
2789
عنوان

خانما بیاید 🖤

105 بازدید | 13 پست

دلم خیلی گرفته دخترمو از وقتی از دست دادم حالم خوب نیس مخصوصا اینروزا همش میگم یعنی خدا دوباره بهم میده نمیدونم چیکار کنم امروز قلبم درد میکنه🖤😭😭💔

خدایا شکرت🫠

دعا برات میکنم توروخدا از ته دلت برای ارامش ما دعا کن😭

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از خدا بخواه میشهفامیل ما هم دخترش مرد بعدش سه تا دختر اورد✨️

الان سه ماهه افتادم ب درگاهش حسرتش موند تو دلم دکتر تا عید اجازه بارداری نمیده سز شدم😭

خدایا شکرت🫠

الان سه ماهه افتادم ب درگاهش حسرتش موند تو دلم دکتر تا عید اجازه بارداری نمیده سز شدم😭

صبر داشته باش جواب صبرتو میگیری توکل بر خودش به چندسال بعد فکر کن 

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید

انشالله ب حق علی اکبر حسین هرچی از خدا میخوای بهترینشو بده عزیزم ارامش قلبی داشته باشی

خدا کنه بخدا فقط دارم گریه میکنم این چند روز😭

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

جز صبوری کاری نمیتونم کنم نعمت خودش بود صلاح ندونست گزفت💔🖤😭

همه در حال امتحانیم دیگه هرکی یه جور

الهی خدا برات جبران کنه آرامش بده بهت 

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید