2777
2789
عنوان

محرم 😔😔

701 بازدید | 15 پست

دوستای گلم شماروخدا شمارو به همین شبای عزیز قسم میدم برام دعا کنید مشکلات مالیم حل بشه بخدا دیگه دارم دیوونه میشم بجون بچه هام فقط با 1600یارانمون زندگی میکنیم که اونم بیشترش خرج قبض گاز برق اب ودارو دکتر شوهرم میشه وهیچی برا خرید خونه ولباس نمیمونه بخدا 😭😭😭

بخدا دیگه نمیکشم بقران 25ام یارانه واریز شده امروز حتی هزارتمنم تو کارتم نداره دوتا بچه کوچیک دارم برام دعا کنید 

دوستای عزیرم من تو یه روستای کوچک زندگی میکنم وشرایط رفتن سرکار ندارم وگرنه حتما میرفتم سرکار بخاطر بچه هام دعاتون میگیره دعام کنید شمارو خدا 

1600 چی میشه این دوره زمونه خداشاهده هزاران دفعه قصد خودکشی داشتم اما بخاطر بچه هام نتونستم😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

محتاج دعاتونم🙏🙏🙏🙏🙏🙏  

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ی شماره کارت برام بفرست هر وقت حقوقمونو دادن ی مبلغ ناچیز میزنم ب کارتت

برام دعا کنید بجون بچه هام به همون خدایی که مارو افریده دروغ نمیگم حتی یه کلمه 😭😭😭

برام دعا کنید بجون بچه هام به همون خدایی که مارو افریده دروغ نمیگم حتی یه کلمه 😭😭😭

می‌دونم عزیزم نیاز ب قسم خوردن نیست متاسفانه اینقدر اوضاع همه خراب شده ک‌ من خودمم گاهی وقتا هزار تومن ته کارتم نیست

ایشالله خدا به کودکانت نگاه کنه بچه ها خیلی گناه دارن خیلی مظلومن💔💔

اره بخدا خداشاهده شب بزور میخوابونموشون نگن گشنمونه بقران 😭😭😭😭😭😭

اره بخدا خداشاهده شب بزور میخوابونموشون نگن گشنمونه بقران 😭😭😭😭😭😭

کاش کاری از دستم بر می اومد برات انجام میدادم خودمم دارم جهیزیه میخرم قیمت ها وحشتناک بالاس نمیشه سمت چیزی رفت. 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

کاش کاری از دستم بر می اومد برات انجام میدادم خودمم دارم جهیزیه میخرم قیمت ها وحشتناک بالاس نمیشه سم ...

ممنونم. عزیزم انشالله خوشبخت بشی🙏♥♥♥