2777
2789

نذر نون و ماست رو ولش کن 

چهل روز پشت سرهم با وضو زیارت عاشورا رو از بعد نماز صبح تا قبل طلوع وقت داری بخون هر وقت پری هم هستی بخون اشکال ندارد فقط قطع نکن یک روز نخونی دوباره از اول باید بخونی قطعا می‌رسی به خواسته ات

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نذر نون و ماست رو ولش کن چهل روز پشت سرهم با وضو زیارت عاشورا رو از بعد نماز صبح تا قبل طلوع وقت دار ...

فقط باید بعد نماز صبح باشه؟؟

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
نذر نون و ماست رو ولش کن چهل روز پشت سرهم با وضو زیارت عاشورا رو از بعد نماز صبح تا قبل طلوع وقت دار ...

مرسی عزیزم آخه اینو امروز دیدم گفتن خیلیا حاجت گرفتن ازش 

فقط باید بعد نماز صبح باشه؟؟

از بعد نماز صبح تا قبل طلوع آفتاب حدودا برای بار اول ۴۵دقیقه و برای آنهایی که روان می خونن ۳۰دقیقه میشه راستی بعدش دعای علقمه هم باید بخونی یادم رفت

مرسی عزیزم آخه اینو امروز دیدم گفتن خیلیا حاجت گرفتن ازش 

از بعد نماز صبح تا قبل طلوع آفتاب حدودا برای بار اول ۴۵دقیقه و برای آنهایی که روان می خونن ۳۰دقیقه م ...

ممنونم انشاالله حاجت روا بشی.زیارت عاشورا ۴۵,دقیقه؟؟

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
ممنونم انشاالله حاجت روا بشی.زیارت عاشورا ۴۵,دقیقه؟؟

بله

اول دورکعت نماز بعد زیارت عاشورا با صدتا لعن و صدتا سلام کامل خونده بشه بعد دو رکعت نماز بعد دعای علقمه