2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقر

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بی نظرم فقر... 

چون حتی نمیتونی یه مسکن برای دردت بخری 

یا داروی ضدافسردگی‌ که یذره بهترت میکنن بخزی

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

خب ی سری بیماری ها رو پولم نمیتومه درمان کنه

بله نمیتونه اما میتونه شدتش رو کاهش بده 

میتونه آخرین روزهای زندگی شخص رو در رفاه قرار بده 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
بله نمیتونه اما میتونه شدتش رو کاهش بده میتونه آخرین روزهای زندگی شخص رو در رفاه قرار بده

خب اگه حالت مقابلشو در‌نظر‌بگیریم کسی که فقیره اما بدنش سالمه بهتر ممکنه زندگی‌کنه تا کسی که پولداره و ناسالمه

خب اگه حالت مقابلشو در‌نظر‌بگیریم کسی که فقیره اما بدنش سالمه بهتر ممکنه زندگی‌کنه تا کسی که پولداره ...

فقر بدن سالم باقی نمیذاره‌

مجبوری کار سنگین کنی تا بتونی خرج زندگی رو بدی 

مریض بشی نمیتونی دکتر بری

تغذیه سالم نداری و...

از دید من فقر وحشتناک ترینه

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
فقر بدن سالم باقی نمیذاره‌مجبوری کار سنگین کنی تا بتونی خرج زندگی رو بدی مریض بشی نمیتونی دکتر بریتغ ...

درسته

اما پولدارم باشی مریض‌باشی نمیتونی از زندگیت استفتده کنی

به نظرم ادمیزاد کلا جیزی که داره رو قد. نمیدونه و جیزی که نداره براش مهمتره 

مثلا کسی که پولداره و سلامتی نداره قدر پولشو نمیدونه و میگه سلامتی مهمتره و کسیم که پولنداره میگه پول مهمترخ

درستهاما پولدارم باشی مریض‌باشی نمیتونی از زندگیت استفتده کنیبه نظرم ادمیزاد کلا جیزی که داره رو قد. ...

بله این اصل وجود آدمی 

اما همون قدر که سلامتی مهمه توان مالی هم مهمه