2777
2789
عنوان

گناه داریم

195 بازدید | 7 پست

ما زنا اونجایی ک مقصر نیستیم و باید بیاد کنارمون باشه ، بهش نیاز داریم، ولی از سردی و بی قلبی و بیرحمی اش خودمون میرسم دنبالش ، خودمون میریم نازشومیکشیم خیلی گناه داریم ....🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چطور به خودت اجازه میدی آنقدر با توپ‌پر بپری به ادم؟؟من گفتم حق زدن داره؟؟؟من میگم ارتباط کتکش بخاطر شوهرش چیبود این وسط؟؟گفتم لابد کتک خورده فکمیکنه بخاطر شوهرش خوبه باهاش...بعدم اون کاربر آنقدر زبون داره ک بین اونهمه من پرسیدم علت چیبود نشسته بهم میگه تو زن رو برده میبینم امثال شماهاست؟؟من ی سوال پرسیدم میتونست جواب بده..کسیکه تاپیک میزنه باید قشنگ با علت کامل براش تامیک بزنه؟؟سوال بپرسیم جواب بده؟؟ن اینکه چون گفتم علت رو بگو شروع کرده ب چرت و پرت؟؟ من خودم اندازه کافی حالم خراب هست سقط مکررم اومدم احترام بگذارم کمک کنم بهش سوال پرسیدم...اما از پشت گوشی شروع کرده چرت و پرت کم تپش قلب ندارم با ۸ سقط و باردارم تپش قلب دارم فشار بارداری دارم خدایی یکم اول فککنید بعد بپرید ب ادم...الانم توهین کرده تاپیک رو بسته....قبل اینکه شماهم بخاین طرفداری کنید اول ببینید طرف قشنگ جیگفته بعد بپرید ب آدم ..وقتی الان اعصاب درست جواب دادن ب منکه ی سوال پرسیدم رو نداره بعد ببین رو در رو چطور عنان از کف میده...اونجاهم نیستیم ک ببینیم چی میگه یانه...من گفتم ربطش رو نفهمیدم میتونست جواب بده علت رو بگه...چرا اونهمه زخم زبان؟؟اون همینقدر عصبی هست که رفتار سخت باهاش میشه ک برگشته منی ک برای کمک‌اومدم و پرسیدم نفرین میکنه مهمم نیست ولی لطف کنید اول چندبار پیام‌رو بخونید بعد نظر بدین من توپیامم‌نگفتم حق کتک زدن داره چرا انقدر بی دلیل حال آدم هارو خراب میکنید 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

من فقط این مضمون ک خودش گفته بود کیو دیدین خانوادش بخاطر رفتار خوب شوهرش با اون حسادت کنن جواب دادم  که علت نداره..نگفتم کتک خورده نوش جونش فقط خاستم بگم خانواده حسودی نمیکنن و یا ربطش ب حسودی و کتک رو نفهمیدین بعدم گفته بود به همسرم بی احترامی کنن...بازم ربطی نداشت کتک خوردنش..رو همین این حرفو گفتم اونم هرچی دلش خاست بار کرده و تاپیک بسته شماهم مثل ایشون قضاوت کردین و پشتش وایستادین اونم روز عاشورا 😒 مهمم نیست بیخیال 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
من فقط این مضمون ک خودش گفته بود کیو دیدین خانوادش بخاطر رفتار خوب شوهرش با اون حسادت کنن جواب دادم ...

خانم عزیز 

از رفتار و صحبت کردن شما هویداست کی با توپ پر حمله میکنه . 

در ثانی من ففط ازتون تو اون پست چنتا سوال پرسیدم. 

پرسیدم چطور وجدلنتون عقلتون و اگاهی تون این اچازه رو میده همچین حرفایی بزنید 

کل پست من سه خط ببشتر نبود و ب یاد نمیارم تو مدتی ک تو سایت یودم بجز با ی بچه مدرسه ای ، به کس دیگه ای با عصبانیت تاخته باشم و به قول شما با توپ پر ....

احتمالا سوالاتی ک ازتون پرسیدم به جانتون خوش نیومده .

و  الا نه حرفم تند بود نه لحنم و ن کلماتم . 

اگر غیر ازین توضیحاتی ک دادم بوده و من طور دیگرس رفتار کزدم ازتون معذرت میخوام 🫢🌱🙏

خانم عزیز از رفتار و صحبت کردن شما هویداست کی با توپ پر حمله میکنه . در ثانی من ففط ازتون تو اون پست ...

عجب بابا ی چیزی هم بدهکارشدیم؟؟ تو توهین به شعور آدم میکنی بعد میگی عذر میخام؟؟کلی قضاوتم کردی بعد الان من شدم مشکل دار؟؟من دل کیو شکستم.؟؟تو هزار جور برا خودت با توپ پر جرف میزنی بخام جوابم بدم میشم من مشکل دار؟؟یا میای با بچه مدرسه ای مقایسه میکنی؟؟اول قشنگ چندبار پست رو بخون بعد به یکی بی دلیل بتوپ که انقدر دلت سوخته ک راضی میشی روز عاشورا اونهمه قضاوت رو گردن بگیری مهمم نیست اون روز رو من کامل فشارم در نوسان بود بدون اینکه حتی ببینی اسی خودش بلده جواب بده؟توخودت ۰طور شعورت اجازه میده با کسی ک تو یک تاپیک حوصله جواب دادن نداره منو متهم به هزار حرف میکنه مثل خودت که بیای ریپ بزنی؟! ک گفتم کتک زدن کارخوبی بوده؟؟فقط خاستم الکی حساس نباشه رو خانوادش وگرنه کار ب کتک کاری ندارم اما اونیکه اینجا آنقدر زبونش دراز هست تو رو در رو دیگ چطوره،؟؟ ولی تویی ک آنقدر ادعا عقل و شعورت کرد چطور اینهمه قضاوت رو تورو عاشورا گردن گرفتی؟؟که الانم گردن نمیگیری برامم مهم نیست هرجور دلت خاست رفتارکن و قضاوت کن دل بشکن اونم سر کسی ک راست و دروغش معلوم نیست شما یک ماه اومدی تو این سایت من ۶ ساله اینجا عضوم که ادمو با بچه مدرسه ای مقایسه میکنی گفتن گردن خودت 

عجب بابا ی چیزی هم بدهکارشدیم؟؟ تو توهین به شعور آدم میکنی بعد میگی عذر میخام؟؟کلی قضاوتم کردی بعد ا ...

اخه خواااه. من 

من تو سه خط ازت پرسیدم چطور پلجدلنت اجازه میدی همچین حرفی بزنی چطور شعورت جلوتو نمیگیره همچین چیزی بگی .

و بابتش معذزت خواستم 

یعید میدونم توهین باشن و تگر توهین بودن معدزت خپاستم و میخوام . 

و اونم گفتم هیچوخ با کسی بحث نکزدم الایکبار کجا مقایسه کردم 

خامم عزیز یخورده اروم تر باش خودت بدخودت برچسب میزنی تند میری .