2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین به چی علاقه داری من خودم اصلا نمیتونم انسانی برم فقط حفظیات هست حسابداری هم نمیدونم ولی طراحی دوخت خوبه رشته خواهرم هست منم مشتاق خیاطی کرد ولی طراحی دوخت فقط خیاطی نیست

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سخته؟؟ میترسم بمونم چثن ب هیچی علاقه ندارم

والا نهاییش‌ ک امتحان نهایی نبود انتقام نهایی بود

برو پی دی اف دان کن ببین میتونی  جامعه شناسی و فنون و تاریخ و‌.. اینارو پاس کنی؟

فقط دهم نبین یازدهم دوازدهمم‌ ببین

[کاربری‌ من و مامانم]
اصلا حفظیات نیسمفهومی نخونی نمیتونی پاس کنی!

ب حالا من زیاد آشنایی ندارم بازم مفهومی هم باشه باید بخونه حفظ کنه تاریخ اسلام و ادبیاتشون و غیر کلا باید حفظ بشه که برای من سخته من بیشتر از ریاضیات و حلیات خوشم میاد و کار عملی 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2790
2778
2791
2779
2792