دوستان میخوام به صورت ناشناس تاپیک بزنم اکانتم خانومه ولی هم ممکنه خانوم باشم هم اقا پس لطفا ممنون میشم حاشیه نرید و در مورد موضوع نظر بدین سپاسگزارم
نمیخوام خیلی طولانی از زندگیشون بگم ولی یه اقایی بود که این اقا هرکاری که بگی واسه خانومش کرده هرکاری که فکرشو کنید از نداشته هاش هم واسه این خانوم گذاشته ولی این خانوم حتی به وظایف اولیه زندگیش هم عمل نمیکنه نه عشقی به شوهرش نشون میده
در ظاهر نشون میده گهگاهی و عمل هم خیلی خیلی کم
نه ابراز علاقه ای به شوهرش میکنه نه توجهی نه اون اقا در اولویتش هست در واقع گربه های توی خیابون هم اهمیت دارن واسه اون خانوم ولی شوهرش نداره
حتی این خانوم از انجام وظایف زناشوییش کوتاهی میکنه و اگه شوهرش ازش درخواست نکنه سالی یه بارم طرف شوهرش نمیره و باید با جرو بحثو تهدید به دعوا و اینا این خانوم رضایت به رابطه زناشویی با شوهرش رو بده و جالب اینجاست شوهرش تا حالا خیانتی هم بهش نکرده چون میگه من به عشقم اعتقاد دارم و وقتی وارد یه زندگی شدم نمیخوام سرم هرز بچرخه و گناه و شخصی خارج از زندگی دوتاییمون وارد زندگیمون بشه چه بسا خیانت عواقبی هم در پیش داره جالب اینجاست خانوم هم درگذشته یه شیطنتایی کرده بود ولی شوهرش بخشیده بودش
هرجا این خانوم میخواد بره با اینکه ممکنه اون اقا خوشش از اونجا نیاد ولی خانومش رو همراهی میکنه و میبرتش هرچیزی که میخواد براش تهیه میکنه که هیچ چیزاییم که خانومش به زبون نمیاره و شاید نیاز هم نداره ولی شوهرش واسش تهیه میکنه اونم چه چیزای قشنگو زیبایی وسیله هایی که شاید بقیه زن ها حسرت داشتن یه دونش رو داشته باشن این شوهره چندتا از همونا واسه این زن میگیره و زن هم استفاده نمیکنه ازشون
نظرتون چیه؟
داستان طولانی دارن این زوج اگه مایل بودین تا بعدا بیشتر بذارم در موردشون