2777
2789
عنوان

ولی کوتاهی موهای بلند خیلی سخته

1023 بازدید | 53 پست

موهام بلند و لخت هست خیلی زیاد دوسش دارم ولی جدیدا خیلی اذیتم میکنه حموم میرم گره میخوره یا شونه کردن و بافت کردنش زمان می‌بره زودتر چرب میشه ولی یجوریه که توی بیست یک سالگی اگر کوتاه کنم تا باز بخواد برسه به این بلندی پنج شش سال زمان می‌بره .

برای شما ام همینقدر سخته گذشتن از موی بلند ؟؟؟

نه از من خیلی راحته

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

فردا باید کوتاه کنم

ریزش گرفتم😔😔😔😔

هر بار یکی تعریف کرده یه بلایی سرموهام اومده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهام تا رون پا بود

زدم الان از حالت کوتاهیش یکم بلندتر میشه باز سریع میرم کوتاه میکنم

هیچوقت در برابر تغییر مقاومت نکن من جدیدا متوجه شدم گاهی تغییر باعث میشه تازه بفهمیم چه چیزی برامون بهتره

نه 

من هر وقت نا امید بشم از زندگی اولین واکنشم اینه که قیچی برمیدارم موهامو کوتاه می کنم

انگار که موی بلند و حس ناامیدی با هم تضاد دارن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم