قبلش به مدت سه ماه با کسی بودم یک کاری کرده بود افسردگی گرفته بودم از همه چیز زده شدم یک سال طول کشی ...
دقیقا برای منم همین اتفاق افتاد .همش درسه و باعث میشه آدم معیارای عوض بشه و آدم درستشو پیدا کنه.همش میگفتم نمی ارزید اذیت بشم ولی الان میبینم باعث شد رشد کنم
قطعا مهمهولی برام مهمه تو رابطه مرد عاشقتر باشه از زن
اره بیشتر رابطه هایی ک شکست میخوره بخاطر اینه دختره حسش بیشتره ولی با چشای خودم دیدم رابطه ای ک پسر عاشق دختر باشه ب ازدواجم ختم میشه.مناسفانه دخترا هم مقصرن ک کراش میزنن😂
نه خب،ببین اینجا بحث کیفی مطرحه دختر خانوما اصولا غرق احساسات میشن و ی جورایی از خودشونم شاید بگذرن ...
آها منظورتون اینه اونقدر که خانما از لحاظ احساسی مایه میدارن آقایون انقدرا مایه نمیدارن ؟ والا من که احساس میکنم همسرم بیشتر برای من احساسات به خرج میده بیشتر از من برای خودم وقت میذاره و اهمیت میده.
آره برا همین میگم پسره عاشقم شه ازدواج کنیم😁 تاحالا پیش نیومده که پسری عاشقم باشه
سعی کن ببشتر تو محیط های مختلف قراربگیری تا اذمای بیشتری ببیننت .بعضی دخترا میشینن تو خونه پاشونم نمیرارن بیرون بعد از خدا میخان ی شوهر خوبم گیرشون بیاد😂
آها منظورتون اینه اونقدر که خانما از لحاظ احساسی مایه میدارن آقایون انقدرا مایه نمیدارن ؟ والا من که ...
بله بله😊😊دقیقا منظورم همین بود،بنظرم بدور از تعریف و تعارف شما و همسرتون یه زوج مثال زدنی و خوشبخت محسوب میشید🌹و اماهمسره شما:ایشون حتما فرده قابل احترام هستن و شما که این طور ازشون صحبت میکنید،،،امیداورم همیشه روال از روزه قبل بهتر باشه آرزوی من:بهترینهابرایU