2821
2789
قبلش به مدت سه ماه با کسی بودم یک کاری کرده بود افسردگی گرفته بودم از همه چیز زده شدم یک سال طول کشی ...

دقیقا برای منم همین اتفاق افتاد .همش درسه و باعث میشه آدم معیارای عوض بشه و آدم درستشو پیدا کنه.همش میگفتم نمی ارزید اذیت بشم ولی الان میبینم باعث شد رشد کنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قطعا مهمهولی برام مهمه تو رابطه مرد عاشقتر باشه از زن

اره بیشتر رابطه هایی ک شکست میخوره بخاطر اینه دختره حسش بیشتره ولی با چشای خودم دیدم رابطه ای ک پسر عاشق دختر باشه ب ازدواجم ختم میشه.مناسفانه دخترا هم مقصرن ک کراش میزنن😂

نه خب،ببین اینجا بحث کیفی مطرحه دختر خانوما اصولا غرق احساسات میشن و ی جورایی از خودشونم شاید بگذرن ...

آها منظورتون اینه اونقدر که خانما از لحاظ احساسی مایه میدارن آقایون انقدرا مایه نمیدارن ؟ والا من که احساس میکنم همسرم بیشتر برای من احساسات به خرج میده بیشتر از من برای خودم وقت میذاره و اهمیت میده.

ولی گلم حواست باشه بعضی پسرا از فاز ازدواج سو استفاده میکنن و واقعا هدفشون ازدواج نیست

اینم حرفیه ولی دیگه بعد ی مدت میشه فهمید .ادم بوده ادعای خدا پیامبرش میشده و مذهبی بوده ولی نگم از بی وجدان بودنش .

اره بیشتر رابطه هایی ک شکست میخوره بخاطر اینه دختره حسش بیشتره ولی با چشای خودم دیدم رابطه ای ک پسر ...

آره برا همین میگم پسره عاشقم شه ازدواج کنیم😁 تاحالا پیش نیومده که پسری عاشقم باشه 

🤍🌱️ 
آره برا همین میگم پسره عاشقم شه ازدواج کنیم😁 تاحالا پیش نیومده که پسری عاشقم باشه

سعی کن ببشتر تو محیط های مختلف قراربگیری تا اذمای بیشتری ببیننت .بعضی دخترا میشینن تو خونه پاشونم نمیرارن بیرون بعد از خدا میخان ی شوهر خوبم گیرشون بیاد😂

آها منظورتون اینه اونقدر که خانما از لحاظ احساسی مایه میدارن آقایون انقدرا مایه نمیدارن ؟ والا من که ...

بله بله😊😊دقیقا منظورم همین بود،بنظرم بدور از تعریف و تعارف شما و همسرتون یه زوج مثال زدنی و خوشبخت محسوب میشید🌹و اماهمسره شما:ایشون حتما فرده قابل احترام هستن و شما که این طور ازشون صحبت میکنید،،،امیداورم همیشه روال از روزه قبل بهتر باشه آرزوی من:بهترینهابرایU

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام