2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوه ای

72 بازدید | 8 پست

سلام دوستان.۲ ماه پیش سقط داشتم.بعدش پریود شدم .پریودم روز ۷ کامل قطع شد و ۴ روزه ۱ قطره قهوه ای میاد .دیگه خسته شدم از نوار بهداشتی توی این گرما ۲ ماه هرروز نوار داشتم ترو خدا اگه چیزی بلدید بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی بقایا نداری؟ خودسر چیزی نخور اگه بدتر شی چی برو دکتر

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥

کیست نداری؟ 

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
قرص پونیکارو از کجا میتونم تهیه کنم؟

اکثر داروخونه ها میفروشن،با تقویت تخمدونا از سقطم جلوگیری میکنه و باعث بارداری میشه عوارض لینا نداره فقد در دوران پریودی و بارداری نباس مصرف کنی

فقد کلن داروهایی ک گفتم معمولن پنج روز طول میکشه ک اثرش رو کامل ببینی ولی در طول مصرف میبینی ک لکه ها بمرور کمرنگ تر میشن ولی چون سقط داشتی بنظرم اول از ابزن جفت بلوط استفاده کن یا حلوا حسو درس کن البته ادویشو نمیدونم میشه از عطاریا پیدا کرد یا ن معمولن طرفای خوزستان اینا پیدا میشه

فقد کلن داروهایی ک گفتم معمولن پنج روز طول میکشه ک اثرش رو کامل ببینی ولی در طول مصرف میبینی ک لکه ه ...

اتفاقا خوزستانم الان عزیزم اهوازم مرسی که گفتی ایشالا پیدا کنم .بنظرت طبیعیه؟ بقایا نمونده؟؟؟ 

اتفاقا خوزستانم الان عزیزم اهوازم مرسی که گفتی ایشالا پیدا کنم .بنظرت طبیعیه؟ بقایا نمونده؟؟؟

خوشبحالت منم اهل اونجام ولی اصفهانم،یکم ازش گرفتم گذاشتم برا روز مبادا😂همین یمدت پیش اجیم سقط داشت اینو خورد بعدش اوکی شد،روش باس کنجدم بریزی فقد اندازه اردی ک میریزی باس با ادویه یکی باشه

اینک دوماه لکه بینی داشته باشی ن نهایت باس بیس روز اینا طول بکشه بیشترش طبیعی نی