2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوتا شمع سفید میگیری یکیشو روشن میکنی زیارت فاشورا و سوره یاسین میخونی نیت میکنی یکیشو گرو نگه میداری حاجت گرفای سال دیگه عاشورا ۷۲ تا شمع پخش میکنی اون ی شمع گرو خودتم روشن میکنی سال بعد ک حاجت گرفتی

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
دوتا شمع میگیری یکی رو روشن می‌کنی یکی شو نگه می‌داری و نیت می‌کنی ک حاجت گرفتی سال بعد ۷۱ی بگیری با ...

اهان ممنونم عزیزم که توصیح دادی منم توهمین شک داشتم دوتا بخرم یکی نگه دارم یا یکی بخرم روشن کنم نصفه بدم مونده بودم ممنون عزیزم

﮼من متولدهزاروسیصدو هرلحظه خندیدنشم♥️ ֶ֢‎‎‎‎🫂🤭

دوتا شمع سفید میگیری یکیشو روشن میکنی زیارت فاشورا و سوره یاسین میخونی نیت میکنی یکیشو گرو نگه میدار ...

خودم باید اون شمعی که گرو نگه داشتم رو روشن میکنم یا بدم به کسی که حاجب میخاد بگیره

دوتا شمع سفید میگیری یکیشو روشن میکنی زیارت فاشورا و سوره یاسین میخونی نیت میکنی یکیشو گرو نگه میدار ...

مرسی

خودم باید اون شمعی که گرو نگه داشتم رو روشن میکنم یا بدم به کسی که حاجب میخاد بگیره

نه خودت روشن میکنی اون ۷۲ تا بده به هرکی که دوس داری 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز