نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 عنوان نذر شمع 429 بازدید | 15 پست نذر ۷۲ شمع کسی بلده انجام داده؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...) 1403/04/26 | 17:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloooofarabiiii عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 4086 اونجوری ک من شنیدم یه شمع میگیری نیت میکنی نگهش میداری بعد میگی اگه حاجت گرفتم سال دیگه هفتاد و یکی میگیرم با اونی ک دارم میشه هفتاد و دوتا پخش میکنم و اینا
niloooofarabiiii عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 4086 اونجوری ک من شنیدم یه شمع میگیری نیت میکنی نگهش میداری بعد میگی اگه حاجت گرفتم سال دیگه هفتاد و یک ... حالا نمیدونم همینه یا نه
niloooofarabiiii عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 4086 حالا نمیدونم همینه یا نه البته دوتا شمع میگیری یکی شو روشن میکنی یکیشون نگه میداری و...
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 البته دوتا شمع میگیری یکی شو روشن میکنی یکیشون نگه میداری و... دوتا یا یکی؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
niloooofarabiiii عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 4086 دوتا یا یکی؟ دوتا شمع میگیری یکی رو روشن میکنی یکی شو نگه میداری و نیت میکنی ک حاجت گرفتی سال بعد ۷۱ی بگیری با این میشه۷۲تا بعد پخش میکنی
گمشده8804 عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 3441 دوتا شمع سفید میگیری یکیشو روشن میکنی زیارت فاشورا و سوره یاسین میخونی نیت میکنی یکیشو گرو نگه میداری حاجت گرفای سال دیگه عاشورا ۷۲ تا شمع پخش میکنی اون ی شمع گرو خودتم روشن میکنی سال بعد ک حاجت گرفتی تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد 💔 رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 دوتا شمع میگیری یکی رو روشن میکنی یکی شو نگه میداری و نیت میکنی ک حاجت گرفتی سال بعد ۷۱ی بگیری با ... اهان ممنونم عزیزم که توصیح دادی منم توهمین شک داشتم دوتا بخرم یکی نگه دارم یا یکی بخرم روشن کنم نصفه بدم مونده بودم ممنون عزیزم آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 دوتا شمع سفید میگیری یکیشو روشن میکنی زیارت فاشورا و سوره یاسین میخونی نیت میکنی یکیشو گرو نگه میدار ... خودم باید اون شمعی که گرو نگه داشتم رو روشن میکنم یا بدم به کسی که حاجب میخاد بگیره آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 دوتا شمع سفید میگیری یکیشو روشن میکنی زیارت فاشورا و سوره یاسین میخونی نیت میکنی یکیشو گرو نگه میدار ... مرسی آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
گمشده8804 عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 3441 خودم باید اون شمعی که گرو نگه داشتم رو روشن میکنم یا بدم به کسی که حاجب میخاد بگیره نه خودت روشن میکنی اون ۷۲ تا بده به هرکی که دوس داری تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد 💔 رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 نه خودت روشن میکنی اون ۷۲ تا بده به هرکی که دوس داری اهان آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
گلدختر79 عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 959 اگه تو خونه شمع داشته باشیم خوبه یاحتما بایدبخریم?بچه ها ازاین سینیا که توش خاکه شمع روشن میکنن اطرافم یاتومسجد ما نیس کجا روشن کنم? کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی