2777
2789
عنوان

آزار و ادیت خیابانی اعصابم داغونه

174 بازدید | 5 پست

با دختر عموم رفتیم پریشب هیئت برگشتنی تا خونه۱۰۰ متر بیشتر راه نیست حدود۵ دقیقه ولی از بس شلوغه نمیشه رد شد پریشب ی بیشرف ببخشید واقعا ولی دست زد به باس.نم آخه یکی نست بگه خجالت بکش بی نام.وس شب محرمی آخه تو این چادر رو روسر من نمیبینی خیر سرم هرچند آدم مریض فرقی نداره چادری باشی یا نع  سرم رو چرخوندم دیدم ی مرد میانسال عوضی خجالت نمی‌کشه زل میزنه سریع رد شد ب حرمت حضرت عباس هیچی بهش نگفتم ولی چهرش هیچوقت یادم نمیره من تا حالا هرگز چنین اتفاقی برام نیوفتاده بود ۱۶ سالمه حالم خیلی بد شده بود و همون شب دل درد شدید گرفتم و پریودم یکی دوروز جلو افتاد

بخدا اینقدر نفرینش کردم گفتم اب الفضل بزنه ب کمرش دیشب هم چنتا عوضی بودن داشتن ب همه خانما دست میزدن یکی از خانوما بهش فحش داد ولی طرف خجالت نکشید خدایا ریشه همچین بی نام.وسایی رو بکن شرف و غیرت ندارن 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان