2777
2789
عنوان

مشهدیا

168 بازدید | 16 پست

دوستان مشهدی فردا صبح میخام بیام مشهد با هواپیما برای زیارت و برگردم فردا هم  شلوغه؟؟؟ اگر‌شلوغه نیام فردا ممنون میشم بهم بگید

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃

مشهدی نیستم

ولی احتمال میدم شلوغ باشه

هم تابستونه هم محرم

اگه میتونی نگه دار مهرماه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مشهدی هستید؟

امضات🌹

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بله بینهایت شلوغه 

اگر اومدین هتل خواستید بهم پیام بدید براتون نزدیک حرم جا سراغ دارم 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 
بله خیلی شلوغه تا آخرین روز شهریور. بیا حتما و زیارت کن اگه گرما اذیتت می‌کنه طرف شب حرم برو

خب قطعا تابستون شلوغه! منظورم اینه امروز عاشورا بود قطعا فردا از امروز بهتره درسته؟ میشه زیارت کرد؟  میشه زاحت حرم رفت یا نه

خب قطعا تابستون شلوغه! منظورم اینه امروز عاشورا بود قطعا فردا از امروز بهتره درسته؟ میشه زیارت کرد؟ ...

فردا از امروز خلوت تر  هست .ولی چه ساعتی ؟برای نماز بازهم شلوغ میشه .صف زیارت هم که تا پای ضریح میشه  رفت  همیشه طولانی هست ولی اگر آمدی حتما برو حیف ضریح امام رضا را نبینی

فردا از امروز خلوت تر هست .ولی چه ساعتی ؟برای نماز بازهم شلوغ میشه .صف زیارت هم که تا پای ضریح میشه ...

عزیز کلا قصدم زیارته همین واسه حرم میام کاری ندارم ۳ میلیون بدم بلیط نتونم زیارت کنم هیچی دیگه