2777
2789

بچه هامن هیچی نمیتونم بخورم ازهمه غذاهابدم میاد حالت تهوع شدید دارم شباهم گلاب به روتون بالامیارم شدید....ناهار پف وفیل خوردم...ازطرفی همیشه ضعف دارم کسی مثل من بوده؟چی میخوردین؟باچی خودتون وسیرمیکردین؟

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

درطول روز فقط پسته میخوردم وچنددونه خرما و پف وفیل ومیوه....صبح هافقط میتونم کمی پنیر کره بخورم..کلافه شدم...قرص حالت تهوع دکتربهم داد بهم نساخت یبوست گرفتم بایدبهش بگم عوضش کنه...

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اجيل بيشترمي خورم دلمو ميگيره مفيدم هست ولي تهوع نداشتم فقط همون ماه اول يه كوچولو ته دلم قاطي بود زنجبيل و نبات دم ميكردم مي خوردم اون حالت ضعيف تهوع هم رفع ميشد

وای منم مثل تو بودم.دکتر متوکلوپرامید داد بهم . چون با قرص دمیترون یبوست میشدم شدید

هیچی فقط باید بسوزی و بسازی.اوایل ماه چهار دیگه تقریبا خوب خوب میشی

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
من اجيل بيشترمي خورم دلمو ميگيره مفيدم هست ولي تهوع نداشتم فقط همون ماه اول يه كوچولو ته دلم قاطي بو ...

بعضی وقتهایکم توچاییم زنجفیل میریزم..اما چایی نبات وزنجفیل ودارچین وزعفرون ومیگن نخورین یاخیلی کم بخورین

وای منم مثل تو بودم.دکتر متوکلوپرامید داد بهم . چون با قرص دمیترون یبوست میشدم شدید هیچی فقط باید ب ...

دقیقا منم بادمیترون یبوست شدید شدم.... 

من شنیده بودم سیرابی برای ویار خوبه.از اول خوردم و خدا رو شکر ویار نداشتم.میخوای امتحان کن.

اره حتما به زورم شده یه بار میخورم به امتحانش میارزه....

چای با کمی پودر زنجبیل بخور

خوردم تاثیرنداشت دیشب دیگه گریه میکردم بس که حالم بدبودن 

سلام.من پریودی منظمی دارم.یک هفته مونده پریودیم اما ب شدت حالت تهوع دارم.زیرشکمم هی دردمیگیره و تیر میکشه و ول میکنه. بنظرتون امکان اینکه باردار باشم هست؟؟؟

لطفا جواب بدین