2777
2789
عنوان

پای بچم سوخته توروخداکمک

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 44 پست
ده روز پیش تاالان باید خوب میشد دیگه.دلم کباب شد براش

دست من با بخار دو ماه پیش سوخت نه به این شدت 

یکماه طول کشید زخمش کامل بسته‌ شه 

چجوری زخم به این عمیقی رو میگی ده روز؟

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

کی گفته زینک بزنی اخه؟؟ اصن زینک برای چیه میدونی؟؟؟؟ زینک برای عرق سوزی هس برای نهایت سوختگی با بخار سوختگی سطحی این کجاس سطحیه؟ آلفا رو کی گفته بزنی؟ این پا باید مرتبا با بتادین شستشو داده بشه پانسمان بشه. داروهای بهتر لازم داره. ۲۱ سال پیش جفت پاهای من سوخت مادرم طوری مراقبت کرد هیچ آثاری نموند ازش توروخدا یکاری کن لکش نمونه🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم ریش شد

عزیزم نذار بهش آب بخوره

رفتنی حموم و دستشویی  پاش رو توی  نایلون بذار ببند که آب نریزه روش

من به جان باشم حموم نمیبرمش یا فقط سرش رو می‌شورم 

پماد آلفا بزن خیلی خوبه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
دست من با بخار دو ماه پیش سوخت نه به این شدت یکماه طول کشید زخمش کامل بسته‌ شه چجوری زخم به این عمیق ...

بخار هم بد میسوزونه تجربه شو دارم توسط کتری

استخوناتم میسوزه 😑

همون mamane_elyar🤝   عضویت ۴۰۲/۱۰/۱۸

اینو باید پانسمان کنی...ببر بیمارستان برای سوختگی

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
بخار هم بد میسوزونه تجربه شو دارم توسط کتریاستخوناتم میسوزه 😑

من جیغ بنفش کشیدم ها یعنی آنقدر وحشتناکه 

سريع تاول زد تا رسیدم به در یخچال پماد بزنم تاول زد 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
دست من با بخار دو ماه پیش سوخت نه به این شدت یکماه طول کشید زخمش کامل بسته‌ شه چجوری زخم به این عمیق ...

عمیق نبوده هی روش بسته شده باز شده این شکلی شده وگرنه دست دختر خودم بامنقل سوخت سر دوهفته خوب خوب شده بود چون روز اول بردمش سوانح سوختگی 

عمیق نبوده هی روش بسته شده باز شده این شکلی شده وگرنه دست دختر خودم بامنقل سوخت سر دوهفته خوب خوب شد ...

بردی سریع دکتر 

استارتر مشخصه دکتر نبرده

ببرش دکتر،سوختگی خیلی زود عفونت می‌کنه باید باند پیچی میکردی واسش نه با تجویز اینو اون پماد میزدی،این جاش میوفته،موقع سوختگی باید گاز وازلین دار استریل،رو از دارو خانه می‌گرفتی روی سوختگی میزاشتی وهر ۲۴ ساعت یکبار باسرم اون رومیشوستی وبعدپمادی که دکتر تجویز کرده رو با همون گاز استریل وازلین دار باند پیچی میکردی

من جیغ بنفش کشیدم ها یعنی آنقدر وحشتناکه سريع تاول زد تا رسیدم به در یخچال پماد بزنم تاول زد

اره فوری تاول میزنه سه تا انگشتای من سوخته بودن دو سال پیش بعد اینکه تاولش میخوابه بدجوری سیاه میشه ولی الان ردی ازش نیس 

یکم قبل تر از من دست مادر شوهرم از آرنج تا انگشتاش با بخار زودپز قدیمیا سوخت همش بهش میگفتم بیچاره چی کشیدی

همون mamane_elyar🤝   عضویت ۴۰۲/۱۰/۱۸
بخار انگار عمق پوست رو میسوزونه

دقیقا 

خیلی بده