2777
2789

اسمت

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون خانمبسته‌به اهداف بلند مدت و‌کوتاه مدتتون داره و‌ اینکه چقدر توانش رو داشته باشین۲۰۰ گذاشتم تو ...

دیگه چه شغل دومایی به ذهنتون میرسه

بعد اینکه  این کار چطور بهتون معرفی شد چطور باهاش اشنا شدین

دیگه چه شغل دومایی به ذهنتون میرسهبعد اینکه این کار چطور بهتون معرفی شد چطور باهاش اشنا شدین

ما جنوبی هستیم و پسر عموم بازرگان تاجر هست میره امارات و کشور های حاشیه خلیج فارس‌ جنس الکترونیک میاره منو برد تو کار . منتها در کنار شغل اولم انجامش میدم . به پول نیاز ندارم فقط فقط بخاطر مشغول شدن ذهنم بعد از فوت مادرم انجامش میدم

خب شغل دوم بسته به‌توانایی شخص و بودجش داره . بعضیا دلال میشن . ماشین خونه هر چی

بعضیا انلاین شاپ میزنن

بعضیا هم تو کار ارایشگری میکاپ ناخن اینا میرن

ما جنوبی هستیم و پسر عموم بازرگان تاجر هست میره امارات و کشور های حاشیه خلیج فارس‌ جنس الکترونیک میا ...

من شغلی می خوام ک به سرمایه کمی نیاز داشته باشه

من شغلی می خوام ک به سرمایه کمی نیاز داشته باشه

فروش اکسسوری های دست ساز یا محصولات دخترانه زنانه

رنگ کردم موهای خانم در منزل خودشون

دلال املاک

اموزش دادن درس به بچه ی چیزی

ادمین شدن برای پیج های فروشگاها و شرکت ها مغاز ها

این اخری خوبه

ما جنوبی هستیم و پسر عموم بازرگان تاجر هست میره امارات و کشور های حاشیه خلیج فارس‌ جنس الکترونیک میا ...

شغل اول که مارو از پول بی نیاز نکرده متاسفانه

علاوه بر اون وقت اضافه هم زیاد دارم

بحث فروش و انلاین شاپ برای شعل دوم خوبه ولی مشکل اینه که چی بفروشه و از کجا جنس با قیمت مناسب بیاره

شغل اول که مارو از پول بی نیاز نکرده متاسفانهعلاوه بر اون وقت اضافه هم زیاد دارمبحث فروش و انلاین شا ...

باید کلی تحقیق کنی . ادمی که پیگیره مطمن باش میفهمه چیکار کنه . من یه زمانی بیکار بودم . با دوستم‌فکر کردیم کلی دیدم فقط زنا هستن که عشق خرید هستن برای همین هر چی پول داشتم زدیم تو کار کیف ، شال و‌ کفش زنونه .  ‌دستفروشی میکردیم

ببین همیشه یه ایده میتونه بهت راه روشن رو یاد بده

سعی کن تحقیق کنی که الان تو این اشفته بازار و اقتصاد زن دخترا بیشتر چیا میخرن و باتوجه به بودجت روی اون سبک سنگینی کن بیین چی خوبه.  مثلا دختر خال قبلا شال میخرید و با نقره اینا قشنگش میگرد میفروخت یا دوست دختر دوستمون میرفت بازار تهران ماگ میخرید میاورد برای فروش کارشم گرفت