2821
2789
عنوان

کتک خوردم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 46 پست
عین خواهرزاده ی من نمره اش یکم کم میشه باباش باهاش قهر میکنه خیلی دلم میسوزه براش دورش بگردم همیشه ت ...

منم همینم..ولی هیشکی اینو نمیدونه از بس تو دار و درونگرام همه چیو میریزم توخودم بابام اینا فکر میکنن مغرورم و خدا جواب مغروری هامو داده ولی من اتفاقا چوب نداشتن غرور و اعتماد بنفسو خوردم 

و در نهایت یه درس بزرگ گرفتم!!اگر تو مرحلع ای از زندگیم شکست بخورم هیچکس پشتم نیست هیچکس...هیچکس....

پدر مادر جای خود 

اما دوست نیست . نیست . خیال نکنی دوستت میگه آره تو خوبی و ... از تو به اندازه کافی سود میبره . نمونش دوست خودم ، سه تا وام براش جور کردم . به من رسید براش مهم نیست که کی بدن برا سه تومن . اون هم می دونه من لازم دارم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فعلا زر نزن عزیزم مودبانه 

چی میخوای از این  زندگی هان؟ پرستاری هم آوردی شغلت هم جور شده جای من باشی چی میگی هان؟ معدل نهایی ام به زور میشه ۱۶ امسال فقط جون کندم مامان و بابام هر چی از دهنشون در اومد بهم گفتن هنوز هم فعلا دهم بودم امسال دیگه رسما مثل کرده ها بلدم بخوابم بیدار شم 

برو از زندگیت لذت ببر بین این لذت و خوشبختی هات هم منم دعا کن خیلی نیاز دارم 

بابت پرستاری قبول شدنت هم تبریک میگم شیرینی اشو هم بده به یک نیازمند

پرستاری قبول میشی و زدنت؟بهشون ثابت کن ک موفق میشی تو همون شغل پرستاری

من نمیخوام برم پیرا پزشکی اخه واقعا علاقه ندارم فقط میخواستم بهشون بگم ک یچیزی میاوردم حداقل نکه مردود میشم میخوام بمونم پشت ک پشیمون نشم ک به هدفم نرسیدم 

من الان فوق دارم . اینقدر سرکوب شنیدم . کتک خوردم . الانم به جایی نرسیدم چون زندگیمو دو نفر تباه کردن خواهر و مادرم . امیدوارم تو به موففیت برسی و جای اشک های من توی تنهایی ای که حقم نبود و گفتن تو بی استعدادی . تو حق رو بگیری . تو بجنگ . از من که دیگه گذشت 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

فعلا زر نزن عزیزم مودبانه چی میخوای از این زندگی هان؟ پرستاری هم آوردی شغلت هم جور شده جای من باشی ...

درک میکنم..منم معدلم دقیق ۱۶ ست و خب برای همین میگم شاید زورکی پرستاری آزاد بیارم و خب طبیعتا این هدف من نبوده و برای من کمه هرکسی اهداف زندگیش با اون یکی متفاوته قشنگم درسته شاید پرستاری بیارم ولی قرار نیست برم

من الان فوق دارم . اینقدر سرکوب شنیدم . کتک خوردم . الانم به جایی نرسیدم چون زندگیمو دو نفر تباه کرد ...

همینارو منم دارم تحمل میکتم ولی به خودم از چتد روز قبل قول دادم دیگ نه تحت تاثیر قرار بگیرم و نه گوش کنم و گریه زاری کنم فقط به هدفم فکر کنم کارم ندارم ک میذارن بمونم یا نمیذارن!

همینارو منم دارم تحمل میکتم ولی به خودم از چتد روز قبل قول دادم دیگ نه تحت تاثیر قرار بگیرم و نه گوش ...

اونا حتما خیر  رو می دونن و نمی دونن . اما تو بحنگ . صبوری کن . قبول شووووو

منم همینم..ولی هیشکی اینو نمیدونه از بس تو دار و درونگرام همه چیو میریزم توخودم بابام اینا فکر میکنن ...

فدای دل شکسته ات

من خودم حمایت نشدم از طرف هیشکی عزیزم برااون همیشه هوای همه رو دارم هرموقع خواستی با کسی دردو دل کنی من هستم

غصه نخور همه ی ما یه دردی داریم فقط سعی کن دردودل کنی وسبک شی نریز توخودت خدایی نکرده مریض میشی

درک میکنم..منم معدلم دقیق ۱۶ ست و خب برای همین میگم شاید زورکی پرستاری آزاد بیارم و خب طبیعتا این هد ...

درسته هدف هر کس متفاوته من خودم تا پارسال فقط به دندون فکر میکردم ولی یادت باشه بین همه سختی ها و دردسرا تو قوی ترین دختر بمون از خودت محافظت کن انسان به یک شغل نیاز داره برای رفع نیاز هاش پرستاری آزاد هم واقعا خیلی شرایطش خوبه  موفقیت شغلی و حقوق خوبی هم داره  خیلی خوب بشین فکراتو کن

من درسته ازتون کوچیکترم و در حدی نیستم نصخیتتون کنم ولی تو زندگیم خیلی درد کشیدم و دوست ندارم برای همچین چیزایی یک انسان دیگه هم شرایط روحیش مثل من بشه 

درسته هدف هر کس متفاوته من خودم تا پارسال فقط به دندون فکر میکردم ولی یادت باشه بین همه سختی ها و در ...

تو منو یادخودم میندازی منم از دهم اینطوری افسرده و ناامید شدم اینطوری ادامه نده لطفا ک میرسی جایی ک من اللن هستم خیلی پشیمون میشی یکاری بکن ک روحیت خوب بشه خوب درس بخون 

و در نهایت یه درس بزرگ گرفتم!!اگر تو مرحلع ای از زندگیم شکست بخورم هیچکس پشتم نیست هیچکس...هیچکس....

درسته

قبل از هرکسی

فقط خودتی

...

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز