2777
2789
عنوان

کتک خوردم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و در نهایت یه درس بزرگ گرفتم!!اگر تو مرحلع ای از زندگیم شکست بخورم هیچکس پشتم نیست هیچکس...هیچکس....

دیر فهمیدی 

منم دیر فهمیدم 

خودتی و خودت 

تاپیکم زدم براش که یادم نره

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

ان شا الله امسال ی رشته خوب میاریاگرم نشد...خودت تصمیم بگیر و بشین سال بعددست روت بلند کردن؟

مطمینم میارم بعد کلی فکر این تصمیمو گرفتم ولی خب فعلا حمایت نمیشم اما مهم نیست هرطور شده میمونم ..اره

بابام

انقدر خوشحال میشم پرستاری دولتی بیاری همین امسال از رفتارشون پشیمونشون کنی

معدلت چطور شد؟ مطمئنی هیچی قبول نمیشی؟ ببین مشاور بگیر برا انتخاب رشتت یه جوری برات انتخاب رشته بزنه بیاری

مطمینم میارم بعد کلی فکر این تصمیمو گرفتم ولی خب فعلا حمایت نمیشم اما مهم نیست هرطور شده میمونم ..ار ...

باریکلا دختر..اشکاتو پاک کن

پاشو ی دوش بگیر از   همین حالا پلن کنکور بعدی رو بکش...

کی شروع کنی و ...... و... 

انقدر خوشحال میشم پرستاری دولتی بیاری همین امسال از رفتارشون پشیمونشون کنیمعدلت چطور شد؟ مطمئنی هیچی ...

اره مطمئنم تراز کنکور و معدلم دوتاش ۷ هزاره و خب پرستازی آزاد میارم زوری ولی من هدفم پزشکی و دندونه و برام مهم نیست ک اینارو میارم یا نمیارم دارم برنامه میریزم از هفته دیگ ک از مسافرت برمیگردیم شروع کنم اروم اروم

و در نهایت یه درس بزرگ گرفتم!!اگر تو مرحلع ای از زندگیم شکست بخورم هیچکس پشتم نیست هیچکس...هیچکس....

عین خواهرزاده ی من نمره اش یکم کم میشه باباش باهاش قهر میکنه خیلی دلم میسوزه براش دورش بگردم همیشه تو فکرشم 

حقم داشتن ولی خب..زحمت هاشونو به باد دادم

مثلا چی کار برات کردن فقط پول کلاس دادن؟

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚خوشبختی، رضایت درونی از خود و مسیری هست که خودت برای زندگیت ساختی