2777
2789
عنوان

ینی باردارم😐😕

130 بازدید | 4 پست

۲۱ روزه عروسی کردم

شب اول نتونستم کامل رابطه برقرار کنم بخاطر درد شدیدوسوزش و....

کم کم چندروز امتحان کردیم تا تونستیم دخول کامل داشته باشیم وقتی کامل شد دردم خییییلی کمترشد خیالم راحت شد که بکارتم بازشده ولی دوسه روز که گذشت دوباره همون درد روز اول شروع شد اصلا نمیتونم رابطه داشته باشم نمیدونم چرا!!!بعد از پاره شدن بکارتم تا ۱۵ روزم خونریزی داشتم  😐 یکی از دوستام میگه بعضی پرده ها وقتی باز میشه دوباره بسته میشه ینی واقعیه؟؟؟؟؟ 

تو همون چند روز نزدیکی حس کردم یکم اسپرم شاید ریخته باشه تو بدنم نمیدونم شایدم توهم زدم☹ 

بخاطر کیست قرص هورمونی میخورم بعد از ۱۵ روزی که خونریزی بند اومد شروع کردم قرصا الان دوروزه خییییییلی معده درد و کمردردم معدم جوری درد میکنه انگار پر از هواعه غذا هم نخوردم درحد چند لقمه دیشب از هیئت میومدیم دوتا کوچه رو بزور پیاده اومدم انگار ۱۰ کیلو آجر ریختن تو شکمم ازبس احساس خفگی و سنگینی میکردم پله هارو اومدم بالا تپش قلب گرفته بودم ب نظرتون علائم بارداریه؟☹☹☹ اینهمه سنگینی و تنگی نفس برا زن ۹ ماهست نه یه هفته 😂

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

حالا علائمتو میگفتی کافی بود ک بگیم بارداری یا ن😶 

اینهمه جزئیات چیه دیگه شت😑

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
حالا علائمتو میگفتی کافی بود ک بگیم بارداری یا ن😶 اینهمه جزئیات چیه دیگه شت😑

🤣🤣🤣🤣🤣 خب نمیدونم چی به چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣 خب نمیدونم چی به چیه

تشخیص که میدی چیو باید بگی چیو نباید؟

به هر حال ..فکر نکنم باردار باشی ولی میتونی یه کیت بارداری بخری ببینی بارداری یا ن

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
تشخیص که میدی چیو باید بگی چیو نباید؟به هر حال ..فکر نکنم باردار باشی ولی میتونی یه کیت بارداری بخری ...

اینجا همه چیو با جزییات میگن که بتونن راهنمایی بگیرن کسی سربسته حرف نمیزنه