2777
2789
عنوان

پوستم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 35 پست
قربونت بشم، مرسی بابت انرژی مثبتت🥺🫂 اون لک جوش ها رو مخه واقعا، مجبورم هعی با کانسیلر کاورشون کنم

💚😙اگه میتونی برو حتما پماد از داروخونه بگیر پوستت و بهشون نشون بده و بگو یه پماد مخصوص جای این جوشا میخوام کمک کنندس 

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

اسی یجوری گفتی پره جوش خجالت میکشم گفتم حالا چی هسست این که خوووبه دخترفقط با روتین پوستی اوکی میشه ...

میدونی چون همیشه ب خودم و پوستم رسیدم اینا واقعا دردناکه برام و باعث شده الان اومدم مسافرت روم نمیشه برم فامیلامون توهییت ببینم هرچقدرم بپوشونم تواین گرما معلومن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من میتونم بت بگم چیکارکنی دوستت خوب بشه متاسفانه خودم میلی ندارم دیگ ب خودم برسم فقط . ی سیب ز ...

اگر منظورتون منم 4رسال درگیر درمانم . دوباره دکترامو عوض کردم فکنم یک سالی هم باید با دکتر جدیدم باشم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
میدونی چون همیشه ب خودم و پوستم رسیدم اینا واقعا دردناکه برام و باعث شده الان اومدم مسافرت روم نمیشه ...

باید سعی کنی به خودت بیای که بعدا بدتر نشن بخواد باعث پشیمونیت شه الان تا حدودی کمن به داد پوستت برس

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

باید سعی کنی به خودت بیای که بعدا بدتر نشن بخواد باعث پشیمونیت شه الان تا حدودی کمن به داد پوستت برس

قبلاً ورزش میکردم آب درمانی میکردم خیلیییی ب پوستم میرسیدم آرایش میکردم. ولی دوماهی میشه  انگار پاهام ضعف دارن روزی یجام خراب میشه اون موقع حتی مریضم نمی‌شدم الان همه دردی میکشم دیگ

قبلاً ورزش میکردم آب درمانی میکردم خیلیییی ب پوستم میرسیدم آرایش میکردم. ولی دوماهی میشه انگار پاها ...

شاید حرص زیاد میخوری از حرصم پوست خراب میشه و کلی درد میفته به جون ادم یا دغدغه فکری زیاد داری نمیتونی پاشی و مثل قبل باشی