2777
2789
عنوان

پوستم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 35 پست
من مجردم ک بودم همه حسرت پوستمومیخوردن بخدا هیکلم ولی الان چند وقته باخودم میگم منم یروز میمیرم چرا ...

افسردگی داری؟

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  
همه همیننرسیدگی نیازه منم پوستم لک جوش داره ی مقدار ...با اینکه منافذ ندارم ولی لک جوش رو مخمه🥲💔

من دماغم کلا دونه های سیاه داره منافذشم بازه  خیلیییی بد شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی باززم پوستت عاالیه

قربونت بشم، مرسی بابت انرژی مثبتت🥺🫂 اون لک جوش ها رو مخه واقعا، مجبورم هعی با کانسیلر کاورشون کنم

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

اسی پوستت یکم جوش داره 

ایقد بد ک تعریف کردی اصلا نیست 

آبرسان نیاز داری و ضدجوش 

صبح ها هم ضدآفتاب بزن

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

اسی یجوری گفتی پره جوش خجالت میکشم گفتم حالا چی هسست این که خوووبه دختر

فقط با روتین پوستی اوکی میشه یه چیزاییم باید رعایت کنی

مثلا رو بالیشتیت کثیف نباشه 

صفحه گوشیتو تمیز کنی چون دستت و میزنی به صفحه 

بعد میزنی به صورتت همین باعث میشه الودگی بره تو پوستت بعدشم جوش میزنی

یخ مالش بده رو پوستت 

خیار یخ زده مالش بده

اب و گلاب ترکیب کن تو اسپری بپاش رو پوستت

وو.. ولی روتین و شوینده به نظرم واجب تره اگرم برات قادره حتما برو فیشیال

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

اول باید کنترل کنی جوش نزنی اما لک جوش آخرش رفتنیه

میدونی من اگ بتونم بهترین پوست و هیکلو میتونم بسازم براخودم  تو یک ماه متاسفانه. انگیزه ک ندارم فقط یک روز ب خودم میرسم بقیش خسته میشم من تویک ماهم میتونم کلی خودموتغییربدم ولی نمیدونم چمه 

این عکس پوسته منه رو گونه پشت لب همه شدم لک راه درمان قطعی نداره خیلی ناراحت دیگه امیدی ندارم پوستم مثل قبلش بشه

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
انکیزه متاسفانه ندارم

برو دکتر اون جور می دونی دنبال یک هدفی و برنامه داری

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

ببین  من میتونم بت بگم چیکارکنی دوستت خوب بشه متاسفانه خودم میلی ندارم دیگ ب خودم برسم فقط . ی سیب زمینی رو رنده کن با آب لیمو  هروز بزار روپوستت تو یک ماه . نشاسته گل بگیر با گلاب قاطی کن حالت خمیری شبا موقع خواب بزن دوستت یک ماه اینا همه می‌ره . کاش میدونستم واسه خودم وقت بزارم

اسی اینکاری که میگمو انجام بده خودم تازه شروعش کردم ولی توی ی هفته تغییر رو دیدم.

یه دونه خیار سبز رو از وسط نصف کن بدار تو فریزر بعد که یخ بست بکش روی پوستت اروم اروم و به حالت لیفت حدودا ۲۰ دقیقه با حوصله بکش.یعنیااااا عالیه

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲