2777
2789

من دو روز دیگه باید برم دکتر که یه مبلغی هم چند ملیون براش کنار گذاشتم و خیلی واسم ضروریه و همه اون پول رو لازم داشتم ، امروز دوستم بهم گفت پولت رو میدی خواهر شوهرم کیسه آب پاره کرده بیمارستانه هممون داریم یه مقدار میزاریم، اول اینکه من تعجب کردم ک چرا خب شوهرش پول نمی‌ده و بعد هم شماره کارت شوهرش رو واسم فرستاد! بعد می‌گفت تا دو روز دیگه من حتما طلامو میفروشم پولتو،اول گفتم میدم ولی بعد فکر کردم خودم لازم دارم و اینکه پول تو حسابم باشه خیالم راحت تره بعدم شاید یه چیزی بشه نتونه اصلا پولم رو بده تا اون روز ! بهش گفتم اینو گفت بهت گفتم میدم دیگه گفتم اصلا من اعصابم اینطوری آروم تره بار روانی نداره واسم دیگه پول تو حسابم باشه خودم لازم نداشتم بهت میدادم بعد ناراحت شد گفت میگم بیمارستانه ریدم تو بار روانیت البته به خنده گفت ولی خب خیلی ناراحت شدم چون اونم میدونست ک من چقدر اذیتم الان واسه این بیماریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چی بگم 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

چه قدر رو داره که زنگ زده از شما بگیره ،آفرین خوب کردی ندادی ،حالا ممکنه اصلا پس نیاره ،خوب بره از فامیلهاشون بگیره و یادت باشه دیگه به کسی نگو چه قدر پول داری ،همیشه بگو ندارم