2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید

1130 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

من کم کاری تیرویئد دارم و یکسال و نیمه روزی یک عدد قرص مصرف میکنم ازمایشاتم نشون میده که کم کاربم تحت کنترله اما من هنوز احساس خستگی مفرط دارم و ریزش مو .دکترم بهم ویتامین و فارماتون داد اما اثری نداشته.شما چکار میکنید واسه این احساس ضعف؟من انگار کل بدنم کوفته ست اصلا نمیتونم به کارام برسم سریع خسته میشم بی حالو حوصله ام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوارض قرص بی حالی و بدن درده منم یه دوره مصرف میکردم اینجوری بودم

آفرین اینم هست استارتر...منم یه دوره اونم یک چهارم استفاده میکردم هم ریزش موم شدید شد هم استخون درد شدید گرفتم در حال که پوکی ندارم...دکتر گفت از عوارض قرص ریزش و کم شدن تراکم استخوان ومیل جنسی و نشاطه...دقیقا اینطور شده بودم وقتی کنار گذاشتم دوباره شنگول شدم..البته نمک ید دار و ذرت بو داده وسیر خام ناشتا وتره فرنگی استفاده میکنم که بدون عوارضذتیروییدم متعادل شد

من چندین ساله که کم کاری تیروئید دارم و زیرنظر پزشکم

عوارض قرصش اینا نیست

شما شاید ویتامین دی پایین هست

من هرسری میرم پیش دکترم هر سه ماه یکبار آزمایش واسه ویتامین دی و آهن و کلسیم هم میده

چون کم کاری تیروئید خودش باعث میشه بدن کلسیم و ویتانین دی جذبش پایین بیاد

بله 

من دوره های قبل ویتامین دی و کلسیمم پائین بود

دکتر از کجا فهمید

ازم پرسید بیحالی ؟ ریزش مو داری؟ عصبی هستی؟ 

و بعد از زدن دوتا آمپول ویتامین دی در عرض دوماه همه حالتهام خوب شد

باورتون نمیشه که چقدر روی موهام اثر داشت