2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریاضیییییتجربی بودم پشیمووونمتیزهوشان هم بودماولی برو ریاضی صد در صدبعد هم مهاجرت کن

میدونی چی از ریاضی دلسردم میکنه توش استعداد ندارم یعنی صبر و تحمل ندارم که یکبار چیزی و بسازم نشه دوباره بسازم 

ببین من تجربی ام

نمیگم زشته سختیه چون اونقدرام سخت نیست برمیگرده به تلاش خودت 

ولی سعی کن با دید بازتری نگاه کنی 

مثلا اگر دنبال شغلی رشته های انسانی و تجربی راحت تر بهت شغل میدن 

ریاضی شغل پیدا کردن سخته یکم خصوصا توی بازار کار الان ایران

اگرم هنر دوست داری بهش فکر کن

هنر کارش دست خودته همه چیز بسته به علاقه توعه

ولی در کل خودت رو محدود تجربی و ریلضی نکن علاقت رو پیدا کن 

میدونی چی از ریاضی دلسردم میکنه توش استعداد ندارم یعنی صبر و تحمل ندارم که یکبار چیزی و بسازم نشه دو ...

ببین این چیزا خودش درست میشه عزیزم

تجربی سال کنکور باید وحشتناک زیاد درس بخونی چون فقط یه سری رشته های خوب قبول میشن. و جمعیت زیاده.

مهاجرت با سه رشته اصلی هم سخته. کلا سال کنکور خیلی سختی میشه برات.

ریاضی همه تهش مهندس میشن اگه دانشگاه های بهتر باشی هم راحتتر از تجربی مهاحرت میکنی.

من اون موقع بهم اجازه ندادن خانوادم برم ریاضی. الان خودشون پشیمونن.... اگه برمیگشتم به عقب میرفتم ریاضی و مهاجرت میکردم و دو سال مجبور نمیشدم کنکور بدم چون به هر حال مهندس میشدم. دیگه بقیش با خودته عزیزم.

💄🩺

ولی میگن اشباع شده

اشباع که اره متاسفانه 

ولی نه به اون صورت 

الان مثلا من سال دیگه کنکور دارم خب 

بعد تعداد پسر های توی کنکور خیلییی کم شده بیشتر دخترا میان کنکور میدن 

درسته اشباع شده ولی اصلا روش ها تغییر کرده یعنی طبق امار کشور اومدن ظرفیت پزشکی ها رو بیشتر کردن چون نیازه 

ببین من تجربی امنمیگم زشته سختیه چون اونقدرام سخت نیست برمیگرده به تلاش خودت ولی سعی کن با دید بازتر ...

علاقم به دوتاشونه چون الانم تو خونمون یه پا دکترم خیلی چیز ها رو میدونم پدرم چون بیماری های زیادی داره کل قرض هاشو میدونم ماله چیه    

نه بابا اشباع که نشده عزیزم.همیشه نیرو درمان لازمه. ولی رشته سختیه. شاید مجبور بشی دو سه بار کنکور ب ...

آها چون واقعا من عاشق زیست و شیمی و کلا آزمایش ینام من زیست و یه بار بخونم میفهمم 

علاقم به دوتاشونه چون الانم تو خونمون یه پا دکترم خیلی چیز ها رو میدونم پدرم چون بیماری های زیادی دا ...

میدونم چی میگی عزیزم یه علاقه ای به این کار داری

ولی اینم حساب کن 

گاهی وقتا طرف میره تجربی خب نمیکشه که بخونه 

میشه سال یازدهم من 

کلا از همه درس ها موندم چون اتفاقای زیادی برام افتاد 

ولی اگر دوست داری برو موفق باشی عزیزم 🌹

اشباع که اره متاسفانه ولی نه به اون صورت الان مثلا من سال دیگه کنکور دارم خب بعد تعداد پسر های توی ک ...

آا ممنون ولی از یه نظرم میگم اگه کارت خوب باشه کار پیدا میشه