2777
2789
عنوان

ترک شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 27 پست
آخه از اول این نبود، این شد، همش دارم فکر میکنم من مقصر بودم که اینطوری شد؟ چرا باید منو با پارتنر ر ...

خط قرمزی نداشتی خانمم خودت گذاشتی مثل اسبابازی باهات بازی کنه 

عزت نفس و اعتماد بنفست کجا رفته بود وقتی مقایسه میشدی؟!واقعا ازش بت ساختی

انگار رو یه مورچه ذره بین گرفتی فکر کرده اژدها شده 

به جایگاهی برس که اگه برگشت نشناسیش حتی اگه تنها پسر روی کره زمین بود

اون دیگران نبود، میدید تا یجایی، از یجایی به بعد عوض شد

خب پس عزیزم به قربانی بودن ادامه بده چون همچنان دوست داری خودت رو گول بزنی. موفق باشی🤍

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خط قرمزی نداشتی خانمم خودت گذاشتی مثل اسبابازی باهات بازی کنه عزت نفس و اعتماد بنفست کجا رفته بود وق ...

شاید باورت نشه اما تمام مدت سعی میکردم اعتماد به نفسم رو نگه دارم، اما دنیا سرم خراب شد وقتی توی بیمارستان هم کنارش بودم آخرش جوابم شد مقایسه شدن ... برگرده هم قلب من مثل سابق نمیشه اما همین حالا هم کل روحم ورد میکنه

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
خب پس عزیزم به قربانی بودن ادامه بده چون همچنان دوست داری خودت رو گول بزنی. موفق باشی🤍

یعنی اونو مقصر حال خودم بدونم و فراموشش کنم؟ من سرزنش از شما نمیخوام، یکم راهنمایی میخوام

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
یعنی اونو مقصر حال خودم بدونم و فراموشش کنم؟ من سرزنش از شما نمیخوام، یکم راهنمایی میخوام

سرزنش نبود، راهکار مشکلت بود. فقط الان زمانش نرسیده که بهش برسی. باید زمانش برسه. فعلا شما توی انکار هستی. تا صبحم که یکی واضح بگه شما عزت‌نفس نداشتی و اسم کارهات خوبی نبوده بلکه مهرطلبی بوده گارد می‌گیری. پس بهتره زمانش بگذره تا خودت به این درک برسی 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
سرزنش نبود، راهکار مشکلت بود. فقط الان زمانش نرسیده که بهش برسی. باید زمانش برسه. فعلا شما توی انکار ...

میتونم فراموشش کنم طوری که زندگیم دوباره طوری بشه که واقعا میخوام؟ 

میتونم فراموشش کنم طوری که زندگیم دوباره طوری بشه که واقعا میخوام؟

نخواه که فراموش کنی. چرا فراموش؟ درسش رو بگیر. ببین این رابطه چی رو می‌خواسته از درون خودت بهت یادآوری کنه. تا درسش رو نگیری روابط بعد هم همین اتفاق دوباره تکرار می‌شه چون تو چیزی رو تغییر ندادی.

مثلا من توی تاپیکت متوجه شدم فکر می‌کنی باید زیاد خوبی کنی، حتی شاید اسمش رو بذاری از خودگذشتگی. باید بشینی ببینی چرا این کارها رو براش می‌کردی؟ می‌خواستی هرجور شده بمونه؟ می‌خواستی اونم به تو مهر و محبت کنه در قبال خوبیای تو؟ یا هر دلیل دیگه‌ای. ولی دلیلش خیلی مهمه که با خودت صادق باشی که بتونی ببینی ضعفت کجاست که خودت رو نمی‌بینی و یکی دیگه رو به خودت ترجیح می‌دی.

یا بشینی فکر کنی بدون این که خودت رو گول بزنی، که آیا این رابطه نیاز عاطفی من رو برطرف می‌کرد یا نه؟ اصلا هدفم از رابطه چیه؟ آیا این رابطه دقیقا هدف من رو برطرف می‌کرد یا من همچنان تو رابطه بودم ولی کمبود خیلی چیزا رو حس می‌کردم. اگر این‌جوریه پس‌ چرا ادامه دادم و خواستم به زور رابطه رو نگه دارم و خلاصه سوالای مختلفی که از این رابطه می‌تونی از خودت بپرسی. طرفت رو ول کن و تو فکر اینکه فراموشش کنی یا هرکاری که به اون مربوطه رو بکنی، نباش. بجاش بیا ببین خودت کجاها ضعف داری و رو خودت کار کن. بعدش اون آدم و رابطه خود به خود دیگه برات مشکل نیست 

نخواه که فراموش کنی. چرا فراموش؟ درسش رو بگیر. ببین این رابطه چی رو می‌خواسته از درون خودت بهت یادآو ...

مممنونم ازت، آره یجاهایی من تلاش میکردم ضعف اونو بپوشونم چون دوستش داشتم، وقتی اولین بار از پیش دوستش اومد و تحت تاثیر حرفاش بود بخشیدم که باز تکرار شد، ممنونم❤️

تلاشمو میکنم درس بگیرم که چیشد که این آدم اومد 

عزیزم من دقیقاهمین حسوتجربه کردم بده آدم صدشوبزاره برای یکی که بعدبفهمه لیاقت نداشته خیلی حس بدیه

چیکار کردی؟ حالت بهتره؟ 

چیکار کردی؟ حالت بهتره؟

نتونستم فراموش کنم.ولی فقط سعی میکنم به بدیهاش فکرکنم ازش کینه بگیرم.خواهرم که همیشه میگه بایدیکی بزاری بیادتوزندگیت اینوراحت فراموش میکنی امانمیتونم.ولی اگرواقعاعشق بوده نمیشه فراموش هیچوقت.فقط سعی کن ازش به بدیهاش فکرکنی همین

آجربه آجرمیسازم آیندمو
نتونستم فراموش کنم.ولی فقط سعی میکنم به بدیهاش فکرکنم ازش کینه بگیرم.خواهرم که همیشه میگه بایدیکی بز ...

من میخوام بذارم به پای زمان و تقدیر، دختری مثل من توی زندگی اون واقعا کم نظیر بود، هرچند میدونم تغییر نمیکنه و بقیه هم از همون رنجی می‌برن که من بردم

من میخوام بذارم به پای زمان و تقدیر، دختری مثل من توی زندگی اون واقعا کم نظیر بود، هرچند میدونم تغیی ...

آره زمان آبی میمونه روی آتیش.کم کم سردمیشی خودت هرچقدرم هم دوسش داشته باشی کم کم میشه یه خاطره گوشه ذهنت.سعی کن خودتومشغول کنی به کاری

آجربه آجرمیسازم آیندمو