2777
2789
عنوان

کاردر شرکت پخش دارویی چجوریه

595 بازدید | 9 پست

میگفت باید کد بدی ب دارو و هرکدومش رو بزاری سرجای خودش و ازین حرفا گفت یروزش رو بیا ببین چجوریه.و گفت ی ۶ساعت رو سرپا هستین.نمیدونم چیکار کنم واصن نمیدونم چجوریه میخام اگ بدرد بخور نیست فردا نرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیسانس حقوق دارم اما ب رشتم علاقه ندارم اصن

دیر نشده مجدد کنکور بده دنیا دوروزه من زمانی که میرفتم کتابخونه یه خانومی بود حتی بچه کلاس دومی داشت ولی برای کنکور تجربی میخوند

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
بنظرم درس بخون کنکور بده خودت داروساز شو

خسته شدم از بیکاری.کاش یکی ک اونجا کار میکنه راهنماییم کنه.همه کارها ازم دوره.امسال معلمی میگرفته اماهیچ سالی حقوق نمیگرفت صاف امسال گرفته ک من ....

دیر نشده مجدد کنکور بده دنیا دوروزه من زمانی که میرفتم کتابخونه یه خانومی بود حتی بچه کلاس دومی داشت ...

اره بخدا اگ عقل الانمو داشتم درس دارویی میخوندم یا دندون پزشکی چقدر نفهم بودم

اره بخدا اگ عقل الانمو داشتم درس دارویی میخوندم یا دندون پزشکی چقدر نفهم بودم

این حرفو نزن عزیزم معلومه هرکسی اینده عقلش کامل تر میشه چون چیزای بیشتری میبینه ولی تو با عقل اون زمانت قطعا بهترین تصمیم همونموقع ات رو گرفتی. میتونی بری دستیار دندون پزشک بشی حقوقش خوبه تازه شبا شامم میدن چون تا دیروقت هستن. دوره اموزشی هم میزارن 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
این حرفو نزن عزیزم معلومه هرکسی اینده عقلش کامل تر میشه چون چیزای بیشتری میبینه ولی تو با عقل اون زم ...

چقدر خوبی شما فردا میرم بپرسم ببینم چحوریه.الهی ب حق این شبای عزیز خیرو خوشی ببینی خواهره مهربون.چقدر اروم شدم با جمله اولتون چون دقیقا داشتم‌ب ی موضوعی فک میکردم و حالم‌بد بود...😘❤️

چقدر خوبی شما فردا میرم بپرسم ببینم چحوریه.الهی ب حق این شبای عزیز خیرو خوشی ببینی خواهره مهربون.چقد ...

قربونت بشم عزیزدلم مرسی از دعای خیرت. اره برو بپرس حتما

من دوستامو دیدم کار میکردن اونجا تازه پزشکا خیلیم عیدی و اینای خوبی میدن مثل دوست شدن باهم❤