2777
2789
عنوان

چرا عمه ها رو دوس ندارن

901 بازدید | 40 پست

هر کسو میبینم از عمه هاش بد میگه و با الفاظ بد عمه ش رو صدا میکنه. 

من خودم عمه زیاد دارم یه سریاشون خوبن یه سریاشون بد و منم به نسبت خوبیشون دوسشون دارم. 

الان خودم دارم عمه میشم. خیلی دوسش دارم، خاله که نمیشم داداشمم همین یه دونه بچه رو داره.احساس میکنم خودم دارم مامان میشم از خوشحالی.  با اینکه دانشجوعم و درآمدی از خودم ندارم هر چی میبینم براش میخرم. قطعا خاله ای که هفت تا خواهر زاده داره و خودشم بچه داره نمیتونه اندازه منی که همین یه دونه نوه رو داریم و خودمم بچه ندارم و سنم کمتره برا خواهرزاده ش وقت و انرژی بذاره. 

وقتی عمه دوست داشتنیه ک مامان ادمو دوست داشته باشه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث خوبی کردن نیست عمه های من بدی کردن به مامانمم .

خوبی کرده باشند کسی مرض ندارد دور از حونشون بد به عمشون بگن . 

عمه ما که تا می‌تونه به ما ضربه میزند . زمان قدیم تربیت ها فرق میکرد 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

من مامانم همیشه سعی کرد از نظر عاطفی 

منو از خانواده پدری دور کنه 

که تا حدودی موفق هم بوده 

انقد ازشون بد می‌گفت انقد ازشون بد می‌گفت 

که کم کم ازشون متنفر شدم 

ولی یکم که بزرگتر شدم فهمیدم اون قدر ها هم 

بد نبودن ، الآنم برادر زاده دارم 

حس میکنم همه چی بر میگرده به عروس 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من عاشق عمه هام هستم...

معمولا حرفهایی که مادر ها میزنن رو ذهن بچه ها میمونه و باعث تنفر میشه درحالی که عمه ها بی تقصیر ترین هستند 

عشق عمه به برادر زاده همیشه بیشتر از عشق مادر و فرزند هست 

من برا برادر زاده هام میمیرم

❤❤❤

عمه ها همه بد نیستند

عمه بچه های من هم با اینکه زیاد بچه داداش داشته حسابی به همشون مهربونی کرده.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

چون مادرا از خواهر شوهر خوششون نمیاد و همیشه ازشون بد میگن وبچه هم تابع حرفای مادر از عمع متنفر میشه

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

دقیقا  منم خاله نمیشم برادر زادهام رو خیلی دوست دارم   🥺

فکر کنم ریشه این بد گوییها طرح طوطئه ای از طرفه خاله های بد جنس بوده  😁 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

عمه هامو دوست داشتم بچه هامم عمه هاشونو به قول شما اونایی که دوست داشتنی هستن بیشتر دوست دارن بعضی ها انگار خانواده شوهر دشمن قسم خوردشونن البته گاهی هم حق دارن ولی بعضیا دیگه خنجر از رو بستن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مادره ازبس پیش بچه بد عمه رومیگه به مرور بچه هم ازعمه بدش میاددیگه.

مامان من از کوچیکی بد عمم رو بهم نگفت ، اما وقتی بزرگ شدم دیدم عمم چقدر باعث نفرت بقیه به خانواده ما میشه . اگه مامانم از کوچیکی می‌گفت بهم حداقل چهارتا حرف بهش میزدم . 

حداقل نیاز نبود فقط مامانم زجر بکشه و تحمل کنه . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

چون مادرا از خواهر شوهر خوششون نمیاد و همیشه ازشون بد میگن وبچه هم تابع حرفای مادر از عمع متنفر میشه

موافقم 😬

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 57 دقیقه پیش
2791
2779
2792