2777
2789
عنوان

روز عاشورا🖤

56 بازدید | 12 پست

میشه امروز هرجا رفنید درحق من دعا کنیدمشکلم حل شه

یک ساله زندگی برام جهنمه

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز پسرای من و جاریم خیمه دارن. دسته های عزاداری که میرن شربت میدن. بیادت هستیم گلم

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

امروز پسرای من و جاریم خیمه دارن. دسته های عزاداری که میرن شربت میدن. بیادت هستیم گلم

اگه میشه یه لیوان شربت به نیت حاجت روایی من بدین دست مردم خیلی لطف میکنیدانشالله نذرتون قبول باشع

اگه میشه یه لیوان شربت به نیت حاجت روایی من بدین دست مردم خیلی لطف میکنیدانشالله نذرتون قبول باشع

چشم عزیزم. ان شاءالله حاجت دلت روای بخیر باشه ان شاءالله.... گلم یه چی خواهرانه میگم بهت. ما وظیفمون دعا کردنه اما نتیجه رو باید به خدا واگذار کنیم. هرچی صلاحه برامون پیش بیاد. شاید نتیجه اونی نشه که ما میخوایم و این گاهی خیلی تلخ و سخته. اما قطعا خیری درش هست برامون. 

شما هم منو دعا کن

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

چشم عزیزم. ان شاءالله حاجت دلت روای بخیر باشه ان شاءالله.... گلم یه چی خواهرانه میگم بهت. ما وظیفمون ...

چشمت پرنورعزیزدلم خیلی ممنون بابت آرزوی خوبت حق باشماست قشنگم منم خیلی اعتقاددارم به این حرف انشالله هرچی به صلاحمون هست برامون اتفاق بیفته چشم حتما عزیزم انشالله به تمام ارزوهای قشنگت برسی❤

دلم هوس ییلاق کرده امسال نرفتم و بدجور دلم هواشو کرده عاشورا اونجا باشم :)

انشالله حاجت روابشی و سال دیگه بری

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

مرسی مهربون

انشالله حاجت روابشی و سال دیگه بری

ممنون عزیزم مرسی بابت آرزوی خوبت برام و لطفی که نسبت بهم داری 

سال بعد هم نمیتونم چون کنکوری هستم :)

ایشالا کنکور همون سال اول بهترین رتبه قبول شم حتماً میرم با تمام وجودم  

ممنون عزیزم مرسی بابت آرزوی خوبت برام و لطفی که نسبت بهم داری سال بعد هم نمیتونم چون کنکوری هستم :)ا ...

انشالله،بهترینا نصیبت شه🤍