امروز پسرای من و جاریم خیمه دارن. دسته های عزاداری که میرن شربت میدن. بیادت هستیم گلم
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
اگه میشه یه لیوان شربت به نیت حاجت روایی من بدین دست مردم خیلی لطف میکنیدانشالله نذرتون قبول باشع
چشم عزیزم. ان شاءالله حاجت دلت روای بخیر باشه ان شاءالله.... گلم یه چی خواهرانه میگم بهت. ما وظیفمون دعا کردنه اما نتیجه رو باید به خدا واگذار کنیم. هرچی صلاحه برامون پیش بیاد. شاید نتیجه اونی نشه که ما میخوایم و این گاهی خیلی تلخ و سخته. اما قطعا خیری درش هست برامون.
شما هم منو دعا کن
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
چشم عزیزم. ان شاءالله حاجت دلت روای بخیر باشه ان شاءالله.... گلم یه چی خواهرانه میگم بهت. ما وظیفمون ...
چشمت پرنورعزیزدلم خیلی ممنون بابت آرزوی خوبت حق باشماست قشنگم منم خیلی اعتقاددارم به این حرف انشالله هرچی به صلاحمون هست برامون اتفاق بیفته چشم حتما عزیزم انشالله به تمام ارزوهای قشنگت برسی❤