2777
2789
عنوان

بیاین جریانو بگم

222 بازدید | 26 پست

تازه رفته بودم تو کافه کار کنم به عنوان گارسون دخترم و ۲۳ساله 

بعد ۴روز ک اونجا بودم یکی از همکارای اقا ک حدودا۴۰ ب بالا بود قایمکی اومد بهم گفت خانم فلانی دنبال اینجا کار نکنی برات بهتره اینجورجاها خوب نیس و بدرد دختر نمیخوره 

چرا اینو بهم گفت ؟ منظورش چیه ؟؟

اگ گفته به عنوان نصیحت بپذیر و از اونجا برو بیرون

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرت پشت پرده چیه

شاید

ولی کنجکاوی نکن و از اونجا برو

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊
واقعا ؟ دلسوزی کرده بنظرت ؟

احتمالا مزاحمت زیاد هست .

بنظر من باریستا و گارسون برای خانوم مناسب نیست

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
واقعا ؟ دلسوزی کرده بنظرت ؟

درسته بعضی جاها

همکار قبلی رو اخراج کردن 

یا از تو خوششون نمیاد

یا از این دلایل

میان ته دلتو خالی کنن

ولی خوب کلا دختری با سن شما

توی کافه 

به نظرم باید حواست جمع باشه

این فضاها ، فضای دوست و رفیق و اینطور چیزا هست...

و خوب منم حس خوبی ندارم 

و کلی مرد و پسر ممکنه نظر داشته باشن روت

حتی همین آقایی که گفتی

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
درسته بعضی جاهاهمکار قبلی رو اخراج کردن یا از تو خوششون نمیادیا از این دلایلمیان ته دلتو خالی کننولی ...

ی چیز بگم پشمات بریزه ؟ اخر سر ک میخاستم از اونجا در بیام دقیقا همین اقا بهم پیشنهاد اشنایی داد البته مودبانه ن درخواست جنسی و...

چرا میگی ریسکش بالاس؟؟

به خاطر محیط کاریش

آدمای ناجور از همکار بگیر تا مشتریا

خوب خیلی چیزا ممکنه اتفاق بیافته

از تبادل مواد مخدر بگیر

تا مشروب

و رفت و آمد پسرای مخ زن جنتلمن باکلاس ولی دختر باز

یا پسرای لات و افعی

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!