2777
2789
عنوان

چرا من روزیم کمه

198 بازدید | 18 پست

بخدا یکی ایقد خدا بهش میده ک هفت پشتش هم سیرن

یکی مث من در حسرت ی حقوق ثابت قانون کار 

😮‍💨

اونایی ک شاغل هستین بگین چیکار کردین ک تونستین برین سرکار 

چ مهارتی لازمه

چ چیزای رو ت خودم تقویت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم یه سریا خیلی جووووووگیر هستن

هم سایتی عزیز ، شاید شانس و اقبال با کسی شانسی یار بشه ، اما آدمهایی هم هستن که خودشون و با هیچ به جایی رسیدن ، نا امیدی و از خودت دور کن ، کار و درآمدزایی تو ایران برای خانم ها به راحتی آقایون در همه زمینه ها نیست ، مخصوصا اگر شهرهای بزرگ نباشن ، سعی کن جدا از کار خودت یه راهکاری پیدا کنی مثلا شغل دوم ، یا اینکه در کنار کارت تحقیق کنی و با دوستات صحبت کنی بلکه جای بهتر معرفی بشی بالاخره ، اما هیچ چیزی موثر تر از خواستن و تلاش خودت نیست ، پیش روت یه پسر ۳۲ ساله که اینا رو خودش تجربه کرده ، منم یه زمان مثل شما بودم و منتظر دست غیبی که بالاخره دستمو بگیره و معجزه بشه یا کسی ساپورتم کنه ، اما معجزه اصلی خودم بودم .

"ادامه دارد"

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی

شغل دوم مثل ادمین پیج های کاری ، تولید و محتوا ، یا خودت آنلاین شاپ بزنی ، خیلی از این شغلا هست ک شاید پول توش خیلی نباشه ، اما در کنار کار اصلیت خیلی به چشم میاد .

نمیدونم یه سریا خیلی جووووووگیر هستنهم سایتی عزیز ، شاید شانس و اقبال با کسی شانسی یار بشه ، اما آدم ...

اره اصلا جوری شدم بی انگیزه و بی انرژی شدم یهو تصمیم ب شروع کاری میگیرم نیمه ولش میکنم میترسم از سختی راهش ازین ک تهش نتیجه میگیرم یا نه کلا 

خیلی ضعیف شدم از نظر روحیه ای

همین حسابداری چقدر انگیزه داشتم رفتم ی شغل پاره وقت یجا پیدا کردم اینقدر محیطش بد بود ببخشیدا ریده شد تو ذوق و انرژیم الان چن ماهه تو حالت فرسودگی کاری قرار گرفتم 

الان می‌خوام ی کاری انجام بدم ولی حس میکنم نمیتونم و نمی‌دونم ب چ کاری بچسبم 

پول هم میاد دستم مث باد زود از دستم می‌ره 

گیر کردم تو یه نقطه با کاسه چ کنم چه کنم 

ن شوهری یا دوست پسری ک بخواد ساپورتم کنهن خونوادم ساپورتم میکنن 

شدیداً هم استرسی شدم از وقتی ک از کار قبلیم آمدم بیرون بخاطر تجربه بدی ک از رفتار همکارام داشتم و تحملشون میکردم 

اره اصلا جوری شدم بی انگیزه و بی انرژی شدم یهو تصمیم ب شروع کاری میگیرم نیمه ولش میکنم میترسم از سخت ...

درمورد کارهایی که میخوای توش ورود کنی و میترسی بیشتر صحبت کن تا بتونم بهتر نظرمو بگم

درمورد کارهایی که میخوای توش ورود کنی و میترسی بیشتر صحبت کن تا بتونم بهتر نظرمو بگم

آرایشگری 

رفتم دوره پوست . میکاپ . اصلاح. لیفت ابرو دیدم 

بعدرفتم یجا صندلی اجاره کردم تقریبا همه وسایل لیفت هم خریدم حالا برای رفتن ب سالن می‌اندازم پشت گوش 

از کار کردن روی مشتری میترسم مثلا ابرو مژه های اگ سوخت و ریخت چی

این ک آسیب ببینه نکنه خراب کنم شکایت کنه

ازین ک رو جسم یه غریبه کار باعث آسیبش بشه میترسم

ولی چقدر هزینه وسایل آموزش اجاره کردم راکد موندم یجا جرات عمل ندارم یهو همه چی رو ول میکنم بی انگیزه و بی انرژی میشم

درمورد حسابداری هم همینطور 

حسابداری بیشتر دوست دارم ت جای دولتی کارکنم 

جای خصوصی ترس کلاهبرداری دزدی این چیزا دارم 

کلا هرکاری‌ بنظرم سخت میاد حس میکنم تنهایی نمیتونم 

یوتوب هم همینطور دلم میخواد شروع کنم باز بحث اعتماد به نفس ترس حرف مردمو اینا

اره اصلا جوری شدم بی انگیزه و بی انرژی شدم یهو تصمیم ب شروع کاری میگیرم نیمه ولش میکنم میترسم از سخت ...

این یه جنگ درونیه که اول باید تو خودت حلش کنی ، هدفی و مشخص کنی که میتونه هر چیزی باشه مثلا بگی تا اخر سال من باید به فلان قدر درامد برسم ، باید ببینی بیشتر کجا وقت میزاری در ساعاتی که کار نداری و اگه به زندگیت داره آسیب میزنه بزاریش کنار یا کمش کنی مثل دنیای مجازی ، و اون ساعت ها رو روی هدفت کار کنی 

بازم میگم فعلا بهتر از همه اینه ببینی در کنار کارت چطور میتونی درامد کسب کنی ، الان خیلیا با گوشی و رو مبل نشستن دارن پول در میارن

یه تکون به خودت بده و قوی تصمیم بگیر