2777
2789
عنوان

جای خواب کودک

79 بازدید | 16 پست

سلام مامانا دخترم ۲۰ ماهشه از ۱۰ ماهگی جدا خوابوندمش چون خواب شبش سنگینه راحت میخوابه خیالم راحته ولی چن وقته ساعت پنج صبح بیدار میشه صدام میکنه میگ ترس.منظورش اینه میترسه.حالا میخوام تختشو بیارم اتاق خودمون دوباره.ب نظرتون بعدا باز میشه جدا کرد یا سخت تر میشه🤦‍♀️

از زمان مناسب جداکردن تخت بچه می‌پرسید.

گفتم: بستگی به سرشت کودک و فرهنگتان دارد. سوالتان مثل این است که بپرسید که بهترین فصل چیدن میوه کی است؟ و جوابش این است که بستگی به میوه دارد.

بعد پرسید: با این توصیف پس خودتون کی تخت دخترتون را مستقل کردید؟

گفتم جمله‌ی درستش این است که کی دخترتون خواست که مستقل شود؟ و جوابش ۸ سالگیست. ما فصل رسیدن میوه‌ها را تعیین نمی‌کنیم، میوه‌ها زمان چیدنشان را مشخص می‌کنند؛ در دنیای روان هرچیزی زمانی دارد، باید صبور بود.

زمانی از روانپزشکهای ژاپنی پرسیدم که شما کی تخت بچه‌هایتان را مستقل می‌کنید؟ گفتند بعداز ۶ سالگی.

گفتم در کتابهای غربی خیلی زودتر اینکار را می‌کنند.

گفت: بچه‌های ما با آنها فرق می‌کنند و فرهنگ ما نیز با آنها فرق می‌کند درفرهنگ ما وابستگی یک ارزش است و آنجا یک ضدارزش. 

«آری، کار ما در تعامل با دیگری، تنها باغبانیست.»

✍️دکتر روح الله صدیق

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا بچه ماازاول باماخوابیدتاالان که چهارسالشه

از زمان مناسب جداکردن تخت بچه می‌پرسید.
گفتم: بستگی به سرشت کودک و فرهنگتان دارد. سوالتان مثل این است که بپرسید که بهترین فصل چیدن میوه کی است؟ و جوابش این است که بستگی به میوه دارد.
بعد پرسید: با این توصیف پس خودتون کی تخت دخترتون را مستقل کردید؟
گفتم جمله‌ی درستش این است که کی دخترتون خواست که مستقل شود؟ و جوابش ۸ سالگیست. ما فصل رسیدن میوه‌ها را تعیین نمی‌کنیم، میوه‌ها زمان چیدنشان را مشخص می‌کنند؛ در دنیای روان هرچیزی زمانی دارد، باید صبور بود.
زمانی از روانپزشکهای ژاپنی پرسیدم که شما کی تخت بچه‌هایتان را مستقل می‌کنید؟ گفتند بعداز ۶ سالگی.
گفتم در کتابهای غربی خیلی زودتر اینکار را می‌کنند.
گفت: بچه‌های ما با آنها فرق می‌کنند و فرهنگ ما نیز با آنها فرق می‌کند درفرهنگ ما وابستگی یک ارزش است و آنجا یک ضدارزش.

«آری، کار ما در تعامل با دیگری، تنها باغبانیست.»

✍️دکتر روح الله صدیق

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
چ قشنگ واقعا❤️

⚘⚘⚘

دخت منکه الان بین منو باباشه ولی شمابنظرم حالا که جدا کردی دیگه نیارتو اتاق وقتی صداتون میزنه شما بر ...

اخه هرروز پنج بیدار میشه مجبورم دوباره بزارمش رو پام بخوابه روزمین باهم بخوابیم تا ۸ دوباره بیدارشه ازطرفیم وقتی بیدار میشه میرم پیشش میچسبه بهم میگم نکنه گناه داره دارم سخت میگیرم☹️

من دختر داییم کوچولو بود اتاق خودش می‌خوابوندنش اما بزرگتر که شد الان مامان باباش میرن تو اتاق اون می خوابن 

فایده نداشته جدا خوابوندن بچه  به قول این متن خودش یه زمانی مستقل میشه 

اخه هرروز پنج بیدار میشه مجبورم دوباره بزارمش رو پام بخوابه روزمین باهم بخوابیم تا ۸ دوباره بیدارشه ...

چی بگم والله عزیزم گناه که دارن ولی من اگه خودم اینکاره بودم الان دخترم بینممون نخوابیده بود😁

لطفالایک نکنید،ممنون
پس الکی دل خوش کردم تو جداکردن جای خواب موفق بودم😂

نهههه من قصد همچین حرفی نداشتم 

من سنم زیر بیسته اونقد زیاد نیس بخوام مشاوره بدم 🤦‍♀️🥺😊🥲