2777
2789
عنوان

همسایه تو مخی

201 بازدید | 16 پست

همسایه بالاییمون خیلی سر و صدا دارن خودشون. پسر ۱۲،۱۳ ساله که یکسره یا بدو بدو میکنه یا با خواهرش دعوا میکنن. بچه های کوچه رو میاره تو پارکینگ تبلت بازی کنن. یا شوهرش دستگاه فرز میاره تو پارکینگ. من اعتراض نمیکنم هی با خودم میگم آدم زنده بالاخره صدا داره. ولی دیگه کفرمو درآورده از بس به هر چیزی اعتراض داره. یه مدته گیر داده کولرت صدا میده در صورتی که اصلا صدا نمیده. بعدشم به فرض صدا بده. این خونش طبقه سومه کولر روی پشت بوم خونه چهار طبقه چجوری صدا میره خونش. چرا خونه خودم صدا نمیاد. یا خودش اصلا پارکینگ نداره. ولی ماشین میزاره موتور میزاره دوچرخه بچشو میزاره یه عالمه خرت و پرتم میزاره زیر راه پله بعد به کالسکه بچه من گیر میده هی میگه اینجا نزار اونجا نزار‌. بهانشم اینه من صاحبخونم تو مستاجری. منم تصمیم گرفتم از امروز هر وقت باعث آزارم شد فوری بهش زنگ بزنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه ربطی هم داره که اون صاحب خونست و شما مستأجرین به هرحال پول رهن میدین و هرماه کرایه میدین مفت که ن ...

خودشم تازه دو ساله اینجا رو خریده قبلش به قول خودش ۳۰ سال مستاجر بوده. ولی الان دیگه فکر کرده یه خونه خریده چه خبره

چیزی هم بگی فوری ربطش میده که مال امام حسینه

کلا از وقتی اومدن اصلا ملاحضه ندارن همه محل از دستشون شاکین. 

همیشه بیموقع مزاحم هستن.

مدلشون همینه هر چی تذکر گرفتن اصلا درست نمیشن.

بقیه از دستشون شاکی نیستن اگه هستن باهمدیگه متحد بشین و اعتراض کنین

طبقه اول مستاجره طبقه دوم منم که مستاجرم. برای ما هیچ حقی قایل نیست. هر چی بگیم میگه شما مستاجرید. طبقه سوم خودشه. طبقه چهارم یه خانواده شهرستانین که ببشتر ماه نیستن

آقاهه روحانیه همش اینور اونورن. اصلا خبر ندارن چی به چیه

خودشم تازه دو ساله اینجا رو خریده قبلش به قول خودش ۳۰ سال مستاجر بوده. ولی الان دیگه فکر کرده یه خون ...

والا گفتن چهار دیواری اختیاری ولی نه دیگه در این حد که باعث آزار و اذیت همسایگان بشه😑

آرامشتو معامله نکن:)
کلا از وقتی اومدن اصلا ملاحضه ندارن همه محل از دستشون شاکین. همیشه بیموقع مزاحم هستن.مدلشون همینه هر ...

بعضیا همینن. همسایه عمه من کلا همیشه درشون بازه همیشه صدای مهمونشون صوای تلویزیونشون صدای ظرف و ظروفشون میاد. کلا در همیشه نیمه بازه فقط شبا میبندن

والا گفتن چهار دیواری اختیاری ولی نه دیگه در این حد که باعث آزار و اذیت همسایگان بشه😑

این دردش از اینه که چرا من کولرم صبح تا شب روشنه پول آب مشترک زیاد میشه. چون خودش فقط ظهرا کولر روشن میکنه. بقیه روز پنکه. تو این گررررررما . خسیسه. زمستون شوهرش رفته بود بالا پشت بوم دست میزاشت رو دودکش بخاری ببینه مال کی داغتره مال که شعلش بیشتر. بعد حرص میخورد میگفت فلان واحد بخاریو تا آخر زیاد میکنه

این دردش از اینه که چرا من کولرم صبح تا شب روشنه پول آب مشترک زیاد میشه. چون خودش فقط ظهرا کولر روشن ...

😐😐😐اهههه اگه شرایطتون اوکی شد لطفا بعد از پایان قرار داد جا به جا بشین

آرامشتو معامله نکن:)