همسایه بالاییمون خیلی سر و صدا دارن خودشون. پسر ۱۲،۱۳ ساله که یکسره یا بدو بدو میکنه یا با خواهرش دعوا میکنن. بچه های کوچه رو میاره تو پارکینگ تبلت بازی کنن. یا شوهرش دستگاه فرز میاره تو پارکینگ. من اعتراض نمیکنم هی با خودم میگم آدم زنده بالاخره صدا داره. ولی دیگه کفرمو درآورده از بس به هر چیزی اعتراض داره. یه مدته گیر داده کولرت صدا میده در صورتی که اصلا صدا نمیده. بعدشم به فرض صدا بده. این خونش طبقه سومه کولر روی پشت بوم خونه چهار طبقه چجوری صدا میره خونش. چرا خونه خودم صدا نمیاد. یا خودش اصلا پارکینگ نداره. ولی ماشین میزاره موتور میزاره دوچرخه بچشو میزاره یه عالمه خرت و پرتم میزاره زیر راه پله بعد به کالسکه بچه من گیر میده هی میگه اینجا نزار اونجا نزار. بهانشم اینه من صاحبخونم تو مستاجری. منم تصمیم گرفتم از امروز هر وقت باعث آزارم شد فوری بهش زنگ بزنم
بقیه از دستشون شاکی نیستن اگه هستن باهمدیگه متحد بشین و اعتراض کنین
طبقه اول مستاجره طبقه دوم منم که مستاجرم. برای ما هیچ حقی قایل نیست. هر چی بگیم میگه شما مستاجرید. طبقه سوم خودشه. طبقه چهارم یه خانواده شهرستانین که ببشتر ماه نیستن
والا گفتن چهار دیواری اختیاری ولی نه دیگه در این حد که باعث آزار و اذیت همسایگان بشه😑
این دردش از اینه که چرا من کولرم صبح تا شب روشنه پول آب مشترک زیاد میشه. چون خودش فقط ظهرا کولر روشن میکنه. بقیه روز پنکه. تو این گررررررما . خسیسه. زمستون شوهرش رفته بود بالا پشت بوم دست میزاشت رو دودکش بخاری ببینه مال کی داغتره مال که شعلش بیشتر. بعد حرص میخورد میگفت فلان واحد بخاریو تا آخر زیاد میکنه