2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم میخوادگریه کنم😞

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
حس اینکه دلم گرفته و دلم میخواد گریه کنم یه همچین چیزی

منم اسی خیلی بده، انگاربه گردوتوگلومه پایین نمیرع

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

به نظرم تلقینه 

من پارسال تو همچین روزی 

یعنی شب عاشورا 

انقدر حالم خوب بود و بهم خوش گذشت به واسطه یه اتفاقی 

اما امسال خب خیلی وضعم بدتره 

حالم بده و فلان مقصر تاسوعا عاشورا نیست 

مقصر شرایط خودمه

نه دلشوره نیست همیشه برا مشکلات خودم دلم میگیره ولی امشب اصلا حالم برا خودم و مشکلاتم بد نیست

ان شاءالله درست بشه همه چی۰🫀🫀🫀🫀

🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🦋🌸      #متاهل 

منم همین جوریم ولی گریم نمیگیره

دقیقا انگاردلم داره گریه میکنم ولی ازچشمم اشکی نمیاد

شب سنگینی هست ماهی های دریا برای ارباب گریه میکنند

گناه کردم به غفلت.

خدایا ببخشم توی شب به این سنگینی و محرم الحرام گره خورده در قمر در عقرب خدایا از سر تقصیراتم بگذر و زندگیمو نجات بده.

خواهر التناس دعا زندگی زناشوییم در اوضاع بد و مستاصلیه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰