2777
2789
عنوان

پسره چرا اینجووووره لطفا بیاین

184 بازدید | 13 پست

دو روز پیش حضورا سر کار بهم‌گفت میخامت برج ۹ با خانواده میایم قصدشم جدیه 

گفتم من ک نمیتونم متتظر تو بمونم 

الان یکی بهم چند روزه پیشنهاد داده 

گفت رجکتش کن 

خیلی بهش برخورد 

خلاصه ک در حد خیلی کم بعدش چت کردیم 

تو پیام خودش گفت اشنا بشیم ولی سرد نسبت ب اشنایی پیگیر نیست منم غرورم نمیزاره دم پرش باشم 

باز دو روزه پیداش نیست 

یعنی دیر ب دیر جواب میده 

اون خبری نگرفت منم نگرفتم 

میخام الان زنگش بزنم زشت نیست ؟؟ 

سر شیفتشه پسرره 

از این وضع گله کنم بهش یا ن ؟؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی انقدر اکتیو و خواستنی هستی ک اگه از برج ۴ تا برج ۹ منتظر یکی بمونی موقعیتات هدر میره؟؟؟

اره محل کارم بهم زیاد پیشنهاد میدن اخرین بارم ی اینترن رو بخاطرش دوروز پیش رد کردم 

نخیرحق نداری باهاش حرف بزنیادیگه اصلا محلش نزارمگه غرورتو از راه اوردی اخهولش کن بره گمشه بابا

نمیفهممش این پسر و اصلا نمیدونم چی تو ذهنشه 

وقت واسه باشگاه و بقیه تفریحا و لایو گذاشتن داره واسه چک کردن دایرکت من ن 

حضورا خوبه ولی از نظر چت و پیام کوتاه و مختصر حرف میزنه 

نمیفهممش این پسر و اصلا نمیدونم چی تو ذهنشه وقت واسه باشگاه و بقیه تفریحا و لایو گذاشتن داره واسه چک ...

نظر منو بخای،میگم روش حساب نکن

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿
نخیرحق نداری باهاش حرف بزنیادیگه اصلا محلش نزارمگه غرورتو از راه اوردی اخهولش کن بره گمشه بابا

خیلی داارم جلو خودمو میگیرم 

مثه ی ادمه الان تو ذهنم ک انگار یادش رفته چ‌ پیشنهادی داده بهم 😐

من میخامش دوس دادم زود تر باهاش اوکی شم طوریه ک هر جایی ‌ک اون باشه منم میخام باشم کنارش حس خوب میگی ...

عزیزم من اگه جای تو باشم خیلی رک و بدون رو در واسی حرف 

دلمو بهش میگم اگه قرار برج 9 جدی بیاد هر روز در حد پیام و تماس و هفته ایی یه بار حضوری همدیگرو ببینیم و آشنا بشیم

ببینیم به در هم می خوریم یا نه

اگه بخوای غرورت رو حفظ کنی حرف دلتو نزنی تا آخر عمرت این همکارت توی قلبت می مونه و نمی تونی با کسی دیگه آشنا بشی

حرف تو بزن و ازش یه جواب جدی بخوا اگه دیدی بازم پیگیرت نیست برا همیشه فراموشش کن