2777
2789
عنوان

دعوا با خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 27 پست
دقیقا آدم عقده ای حالا خوبه شوهر خودش این همه زحمت کشیده اونوقت اونا طلبکار شدن.

چی بگم والا،بیچاره خانواده ای که در آینده همچین کسی میشه عروسشون(شایدم الآن عروس یه خانواده است)خدا به دادشون برسه

تازه برگشته به دوستم گفته که برادرم مثلاً اسمشو گفته چقدر دوستای خودش اومدن غذا بردن.بعد دوستم اصلا این حرفو به شوهرش نگفته میگه اگه بگم شوهرم می‌ره باهاش دعوا می‌کنه بعدش شر راه میوفته بدبخت از ترسش اینا را نگفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم تا خدا شفا نداده،هیچ جنبنده ای دور و برش نیاد😊

الهی آمین.تازه دوستم می‌گفت پشت سر شوهرمم گفت ولی من دیگه اونا را به شوهرم نگفتم که دعوا راه نیفته بدبخت میگه چقدرم به شوهرم بعدش سفارش کردم گفتم نادانه عیب نداره تو به کار ما دخالت نکن 

الهی آمین.تازه دوستم می‌گفت پشت سر شوهرمم گفت ولی من دیگه اونا را به شوهرم نگفتم که دعوا راه نیفته ب ...

هرطور که دوستت صلاح میدونه،اما بنطر من باید دُم آدمای پررو رو چید،وقتی جلوشون درنمیان(خصوصاً وقتی کم سن هستن)همونطور جاهل بزرگ میشن و اونوقت باعث دردسرهای خیلی بدتری میشن،بقیه رو به ستوه میارن،مخصوصاً وقتی ازدواج میکنن،رسماً یه خانواده رو بدبخت میکنن،الآن وظیفه پدر و مادرشه که جلوی پررویی و گستاخیشو بگیرن تا تقویت نشه

هرطور که دوستت صلاح میدونه،اما بنطر من باید دُم آدمای پررو رو چید،وقتی جلوشون درنمیان(خصوصاً وقتی کم ...

آخه پدرمادرش پشتشن بعد شوهر دوستمم دهن بینه عین شوهر خودم واسه همین دوستم میگه الان حرف منو قبول می‌کنه بعدش که پدرمادرش یه چیزی میگن حرف اونا را قبول می‌کنه با من دشمن میشه بخاطر همین میگه شوهرم پشتمو آخرش خالی می‌کنه واسه همینم نمی‌خوام دعوا راه بیفته که چوبشو خودم بخورم.اخلاقش عین شوهر منه خیلی بده اینجوری

آخه پدرمادرش پشتشن بعد شوهر دوستمم دهن بینه عین شوهر خودم واسه همین دوستم میگه الان حرف منو قبول می‌ ...

متوجه نیستن،اما در نهایت دود تربیت اشتباهشون تو چشم خودشون میره،بعضی از پدر و مادرا خودشون به تربیت نیاز مبرم دارن

متوجه نیستن،اما در نهایت دود تربیت اشتباهشون تو چشم خودشون میره،بعضی از پدر و مادرا خودشون به تربیت ...

آره واقعا همینجور یه بیچاره دوستم گریه میکرد می‌گفت این همه آدم اومدن بردن خوردن آخرش فقط یدونه مادر من با خواهرم به چشمشون اومد

آره واقعا همینجور یه بیچاره دوستم گریه میکرد می‌گفت این همه آدم اومدن بردن خوردن آخرش فقط یدونه مادر ...

بهش بگو بیخیال،طرز فکر ادمهای احمق نباید واسش مهم باشه،خودشو بخاطر ادمهای بی ارزش ناراحت نکنه،محکم باشه

بهش بگو بیخیال،طرز فکر ادمهای احمق نباید واسش مهم باشه،خودشو بخاطر ادمهای بی ارزش ناراحت نکنه،محکم ب ...

منم بهش گفتم بی خیال شو میگه با اینکه شوهرم همیشه پشتمو خالی می‌کنه ولی یکم دلم آروم شد که به شوهرم گفتم

منم بهش گفتم بی خیال شو میگه با اینکه شوهرم همیشه پشتمو خالی می‌کنه ولی یکم دلم آروم شد که به شوهرم ...

خیلیم خوب،فقط بهش بگو تو خودش نریزه،که خدایی نکرده بعداً عوارض داره،هرطور که میتونه بروز بده،به امید خدا موفق باشه