2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر خودتم خوووب بخونیو ارزش پولی که پرداخت میکنیو بدونی اره خوبه

نمیدونم خیلیا میگن همینه قیمتش

خیلیا میگن‌گرون‌میگیره

خودم قصدم خوندنه اما موندم چکار کنم

به خانواده میگم خودم میخونم میگن نه حتما مشاور بگیر

نه دیگه

ببین اینطوری هزینه اش در طول سال معقولانه است ولی یه نکته ای هست ک تو میخای این ۲۴ تومن رو اول بدی ؟ 

اگر اولش این مقدار رو بدی بعد پشیمون بشی چی ؟ چقد برمیگردونن چقد خسارت میگیرن 

و نکته مهمتر ببین آمار قبولیش چقد بوده مثلا اگر ۲۰ نفر پیشش بودن چندتاش قبول شدن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
نمیدونم خیلیا میگن همینه قیمتشخیلیا میگن‌گرون‌میگیرهخودم قصدم خوندنه اما موندم چکار کنمبه خانواده می ...

بستگی به کاراکترت داره

مثلامنو اگر ازاد میداشتن کوتاهی میکردم نمیخوندم و خیلیا این جورین

به نظرم بگیر مشاور ضرر نمیکنی 

نمیدونم خیلیا میگن همینه قیمتشخیلیا میگن‌گرون‌میگیرهخودم قصدم خوندنه اما موندم چکار کنمبه خانواده می ...

الان هزینه آزمون های قلمچی فک کنم حدود هفت هشت تومن باش ( البته شهر ب شهر متفاوت) 

مشاورا هم معمولا ماهی یه تومن میگیرن 

خیلی بی راه نیست 

اگ انسانی بودی راهنماییت میکردم اصلا مشاور هم نگیری 😂 ولی تجربی بلد نیستم ( ولی اگر مشاور گرفتی تا میتونی ازش کار بکش و یاد بگیر)

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
ببین اینطوری هزینه اش در طول سال معقولانه است ولی یه نکته ای هست ک تو میخای این ۲۴ تومن رو اول بدی ؟ ...

گفتم که ۴ الی ۵ تومان الان میگیریم بقیش باید چک بزارید که‌گفتم برای چک باید باهاشون صحبت کنم چون نمیتونم

انصراف بدی بابت هرهفته ۹۰۰ کم میکنن

میتونم ایدی اینستاش بفرستم چک کنید؟ لطف میکنید اگه اینکارو کنید

بستگی به کاراکترت دارهمثلامنو اگر ازاد میداشتن کوتاهی میکردم نمیخوندم و خیلیا این جورینبه نظرم بگیر ...

الان به خانواده ام میگم ۲۴ میگیره راضی نیستن هنوز پافشاری میکنن مشاور بگیرم اما میگن بگرد یه مشاور پیدا کن ۱۰ الی ۱۲ بگیره وقتمم همینجور داره میره