2777
2789
درسته و اینکه میگن کارشناسی خط اگه بشه مثلا شما قولنامه برای برای شش ماه پیش بنویسید میفهمن الان نوش ...

شما هر چه سریعتر بنویسید تا شکایت کنه حکم توقیف بگیره دو سه ماه میگذره    و هیچ مشکلی نداره.  کارشناسی خط فقط واسه امضایه طرفه  که جعله یا اصله   خیالتان راحت

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هستم خدمتتون

🔴 جهت‌ مشاوره‌ی حقوقی ( خانواده‌ و کیفری‌ و..)                                                                                                🔵 مشاوره سریع از طریق تلگرام/ایتا  👈🏻 Vakil_yarhs                                                                                                🟢 مشاوره در سایت فقط از ساعت ۱۰ شب تا ۱۲ شب
هستم خدمتتون

من داداشم باخانومش ب مشکل خوردن هنوز خانمش درخواست مهریه نداده ماشینش رو تعویض پلاک ب اسم شوهر من زدیم میگن ک میتونن ماشین رو برگردونن ما چیکار کنیم

من داداشم باخانومش ب مشکل خوردن هنوز خانمش درخواست مهریه نداده ماشینش رو تعویض پلاک ب اسم شوهر من زد ...

جهت مشاوره ی تخصصی پیام بدین.☘️🙏

🔴 جهت‌ مشاوره‌ی حقوقی ( خانواده‌ و کیفری‌ و..)                                                                                                🔵 مشاوره سریع از طریق تلگرام/ایتا  👈🏻 Vakil_yarhs                                                                                                🟢 مشاوره در سایت فقط از ساعت ۱۰ شب تا ۱۲ شب

یه بار ی مشکل حقوقی خیلی پیچیده برامون پیش اومده بود یکی بهمون آقای کامران کام فر و معرفی کرد شاید باورتون نشه اینقد ایشون حوصله و دقت داشتن برا حلش در کمال ناباوری هممون که تقریبا ناامید شده بودیم مشکلمونو حل کردن...

شمارشون که تو گوشی دارم از قبل اینه ۰۹۱۱۴۷۷۰۷۴۱ حالا اگه این شماره هم نبود تو گوگل میتونین پیداش کنین