2777
2789
خب میگم دیگه شنبه تعویض پلاک کرد به اسم شوهرمن دیگه به اسم داداشم نیس ولی بعضیا میگن میتونه ثابت کنه ...

اگه صوری بودن اثبات شه نمیتونین ماشین رو پس بگیرید ولی اگر معامله واقعی باشه یعنی رسما مالکیت رو نه پلاک رو صرفا  مالکیت رو واگذار کرده باشه به شخص دیگه به قصد فرار از دین و این واقعی باشه و صوری نباشه نمیتونن ماشین رو به عنوان مهریه توقیف کنن و الا غیر این اگر صوری باشه دادگاه حکم به بطلان معامله صادر میکنه ماشینم رو به فروش میزاره و هرچقدر مبلغ مهریه خانوم هست مپداخت میشع اگر چیزی از پول بعد از پرداخت مهریه باقی موند به شما تحویل داده میشه ولی اگه صوری بودن ثابت شه هم برادرتون هم شوهرتون که با علم به صوری بودن معامله کرده تو دادگاه باید جواب بدن

حدود ششصد میلیون. ما ی دوستی داریم گفت ی قرارداد صلح یا قولنامه براتون مینویسم برای شش ماه پیش باشه ...

شما قرارداد بنویسید واسه مثلاً ده روز قبل با شاهد 

مشکل اینجاست که هیچ پولی رد و بدل نشده

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه صوری بودن اثبات شه نمیتونین ماشین رو پس بگیرید ولی اگر معامله واقعی باشه یعنی رسما مالکیت رو نه ...

خب ما پلاک رو ک تعویض کردیم چیکارکنیم ک کاملا واقعی باشه چون داداشم واقعا میخاد ماشینش رو بده ما ماهم ی ساینا برج یازده تحویل بگیریم بدیم ب اون

اگه صوری بودن اثبات شه نمیتونین ماشین رو پس بگیرید ولی اگر معامله واقعی باشه یعنی رسما مالکیت رو نه ...

خب ما پلاک رو ک تعویض کردیم چیکارکنیم ک کاملا واقعی باشه چون داداشم واقعا میخاد ماشینش رو بده ما ماهم ی ساینا برج یازده تحویل بگیریم بدیم ب اون

خب ما پلاک رو ک تعویض کردیم چیکارکنیم ک کاملا واقعی باشه چون داداشم واقعا میخاد ماشینش رو بده ما ماه ...

باید ماشینش رو به شما بیع کنه بفروشه سند فروشو به عنوان مدرک تحویل بده و الا صوری بودن لو میره

شما قرارداد بنویسید واسه مثلاً ده روز قبل با شاهد مشکل اینجاست که هیچ پولی رد و بدل نشده

خب برای همون گفتن صلح مینویسیم ما یک ماه قبل تحویل ماشینش صد تومن داداشم ب من داد من بعد دوماه اون صدتومن رو دادم این پول رد و بدل شده حدود چهل روز پیشم دامادمون سیصد وپنجاه تومن ریخته به حسابش باز اون بعد یک ماه حدود دویست تومنش رو برگردونده

درسته این رو برای چن ماه پیش بنویسه؟پولی ک رد و بدل نشده چی؟

تا زمانی که خانوم به دادگاه مراجعه نکرده و درخواست توقیف اموال از دادگاه نگرفته مهلت فروش داره ولی بعد اون حتی اگر فروخته باشه هم پس گرفته میشه

خب برای همون گفتن صلح مینویسیم ما یک ماه قبل تحویل ماشینش صد تومن داداشم ب من داد من بعد دوماه اون ص ...

تویه قولنامه قید کنید  هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط دقت در تاریخ قولنامه کنید مصادف با اولین واریزی باشه

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
تا زمانی که خانوم به دادگاه مراجعه نکرده و درخواست توقیف اموال از دادگاه نگرفته مهلت فروش داره ولی ب ...

نه هنوز نرفته ولی حتما فردا میره دنبالش ماهم الان تعویض پلاک کردیم فقط نمیدونیم چجوری قولنامه بنویسیم برای چه تاریخی بنویسیم چون پولی رد و بدل نشده

تویه قولنامه قید کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط دقت در تاریخ قولنامه کنید مصادف با اولین واریزی باشه

درسته و اینکه میگن کارشناسی خط اگه بشه مثلا شما قولنامه برای برای شش ماه پیش بنویسید میفهمن الان نوشتید درسته؟