2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم نفرین میکنه

535 بازدید | 21 پست

جاریم از اون ادماست ک حرفش رک میزنه و همیشه گله میکنه حتی یبارم کاری کرد ک من ازش متنفر باشم. از اون ادمایی ک دوتا ملت رو ب جون هم میندازه. چندماه قبل ظاهرا اون و شوهرش با مادرشوهر و خواهرشوهرام دعوا کردن و قهرکرون. از اون زمان برادرشوهرم ک از همسرم بزرگتره همش زنگ میرنه و بد مادر و خواهراشو همش میگه و باعث شده شش ماهه همسرمم با خانوادش قطع ارتباط کنه . میگه مادرم داداشمو نمیخواد پس منم نباید بخواد گفتم هیچ ربطی نداره اون مادرته تو حق نداری قهر کنی . مبگه خوب تو پا پیش بزار باعث اشتی مادر و جاریت شو گفتم من چیکارم. باز بعدش بزنن سر کله هم من بد بشم. جاریم ب همسرم گفته میام خونه مادرت ولی حرفامو میرنم یعنی میخواد اتیش بسوزونه و دعوا راه بندازه. عصری خواهرشوهرم شروع کرد گریه کردن من هیچوقت برادرمو نمیبخشم و نفرینش کردم . نمیدونم چه کنم هنسرم دلش نرم بشه و از اون برادرشوهر نفهم و زرنگ و موزمارم و اون زن عفریته اش پیروی نکنه. همه میدونن جاریم اهل طلسم و دعاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی تو کاریت نباشه 

تو نه سر دعوایی نه ته دعوا 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شوهرت داره اشتباه میکنه . اونا دو روز دیگه آشتی میکنن اونوقت تو و شوهرت میشین آدم بده . اصلا هیچ دخا ...

من کلی حرف گفتم به مادرشوهرم و دخترش جاریمو گفتم همسرم سادست و گول اونا رو داره میخوره. قسم خوردن ما هنسشه از تو راضی بودیم. بنظرتون کارم اشتباه بود؟

من کلی حرف گفتم به مادرشوهرم و دخترش جاریمو گفتم همسرم سادست و گول اونا رو داره میخوره. قسم خوردن ما ...

دیگه بیش از این ادامه نده چون هرچقدرم بخوای خودتو شیرین منی نزدیکشون بشی بعدا تو آدم بده میشی از من گفتن بود 

دیگه بیش از این ادامه نده چون هرچقدرم بخوای خودتو شیرین منی نزدیکشون بشی بعدا تو آدم بده میشی از من ...

درسته گلم. اصلا قصدم شیرین کردن خودم نبود . رفتار و برخورد همسرمو با مادرش میبینم ناراحت میشم هرچی نباشه مادره

2790
2778
2791
2779
2792