2777
2789
عنوان

چطوری ریزش موهام کمتر شد

319 بازدید | 32 پست

من تنبلی تخمدان دارم از نوع مقاومت به انسولین 6 ماه اسپیرونولاکتون استفاده میکنم هیچ تاثیری روی ریزش موهام نداشت یک هفته رژيم غذايي سالم خوری شروع کردم بطور کامل لبنیات حذف کردم حتی پنیر هم صب نمیخورم نان جو تست میخورم مثلا یک بار با تخم مرغ ابپز یک بار با کره بادام زمینی میوه برنج خیلی کم کردم شبم باز عدسی بدون نون کلا غذا های رژیمی ریزش موهام درحد دوسه تار شده الان 

واقعا لبنیات تاثیر منفی داره؟

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شامپو بچه که فرمولاسیونش اصلا مناسب بززگسالان نیست

از وقتی تنبلی گرفتم انقد موهام نازک شد هر برسی میکشیدم یه مشت مو میومد پایین هی شامپو عوض میکردم تا گفتم یه مدت شامپو بچه استفاده کنم 

قند لبنیات حذف کردم

مرسی عزیز دلم . 

درسته لننیات خیلی بده 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
از وقتی تنبلی گرفتم انقد موهام نازک شد هر برسی میکشیدم یه مشت مو میومد پایین هی شامپو عوض میکردم تا ...

اتفاقا منم از شامپو بچه استفاده میکنم کمتر می‌ره 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
از وقتی تنبلی گرفتم انقد موهام نازک شد هر برسی میکشیدم یه مشت مو میومد پایین هی شامپو عوض میکردم تا ...

چه عرض کنم والا...ولی به طور کلی شامپوبچه مناسب موی بزرگسال نیست و نمیتونه چربی های کف سرو به خوبی از بین ببره