2777
2789
عنوان

اتمام حجت🖤🥺

50 بازدید | 3 پست

خدایا قسمت میدم  به این شب عزیز

قسمت میدم به شهید ابراهیم هادی شهید سامانلو شهید علی جهانیاری

یا دلبر رو قسمت من کن امروز ببینمش محبت هر دو مون رو بنداز دوباره تو دل هم یا هم به کل محبتش رو از دلم پاک کن من تحمل این دوری رو ندارم

خدایا قسمت میدم به شهید عزیز این روز قسمت میدم به شهدای کربلا امشب تکلیف منم روشن کن 

صلوات نذر میکنم 114

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

دلبر نشد که بگویم با موی سپید هم زیبایی 🖤🙃🦋

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نشد عزیز من و عجب خیری بود در این نشدن🙃

2790
2778
2791
2779
2792