2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بهشون بگمم

96 بازدید | 10 پست

پدر شوهرم  هر ۲روز در میون میاد که مثلا نوه شو ببینه از دم در خونه هم نمیاد .پسرم ۵سالشه دنبالش گریه میکنه میگه میخوام برم خونه پدر بزرگ ومادربزرگم. پدرشوهرمم اینو برمیداره میبره میگه چند ساعت دیگه میارم ...من هفته ای یک یا دوبار با بچم میرم پیششون ولی بازم میان دنبالش ...من نمیتونم به کسی اعتماد کنم وبچمو پیششون بزارم حتی پدر بزرگ ومادر بزرگش بلاخره هزار ویک اتفاق هست ...چطور مودبانه اینو به پدرشوهرم بفهمونم که دنبالش نیاد یا اگه بچه گریه میکنه با خودش نبره...اگه دلش برای نوه ش تنگ میشه بیاد خونه دیدنش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به همین واضحی به همسرت بگو زندگی مستقل داریم خسته شدم از آزار روحی بچه م و مشاور گفته اینجوری صحیح ن ...

همسرم متوجه نیست اگه اون پشتم بود که مشکلی نداشتم 

بچه رو از محبت پدر بزرگ مادربزرگ محروم نکن.بذار محبت ببینه و محبت یاد بگیره.مطمئن باش حواسشون بهش هس ...

نه عزیزم من نمیخوام بچه رو محروم کنم ولی آخه پسرم هنوز  کوچیکه نمیتونه از خودش مراقبت کنه درست نیست تنها جایی بره پس فردا اتفاقی بیفته همه منو مسئول میدونن..خود نمیتونم خودمو ببخشم