2777
2789
عنوان

بنظرتون باید پول می‌دادم بهش

142 بازدید | 12 پست

من دو روز دیگه باید برم دکتر که یه مبلغی هم چند ملیون براش کنار گذاشتم و خیلی واسم ضروریه و همه اون پول رو لازم داشتم ، امروز دوستم بهم گفت پولت رو میدی خواهر شوهرم کیسه آب پاره کرده بیمارستانه هممون داریم یه مقدار میزاریم، اول اینکه من تعجب کردم ک چرا خب شوهرش پول نمی‌ده و بعد هم شماره کارت شوهرش رو واسم فرستاد! بعد می‌گفت تا دو روز دیگه من حتما طلامو میفروشم پولتو،اول گفتم میدم ولی بعد فکر کردم خودم لازم دارم و اینکه پول تو حسابم باشه خیالم راحت تره بعدم شاید یه چیزی بشه نتونه اصلا پولم رو بده تا اون روز ! بهش گفتم اینو گفت بهت گفتم میدم دیگه گفتم اصلا من اعصابم اینطوری آروم تره بار روانی نداره واسم دیگه پول تو حسابم باشه خودم لازم نداشتم بهت میدادم بعد ناراحت شد گفت میگم بیمارستانه ریدم تو بار روانیت البته به خنده گفت ولی خب خیلی ناراحت شدم چون اونم میدونست ک من چقدر اذیتم الان واسه این بیماریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چرا میگی پول داری .

احتمالا قضیه بیماری هم دروغ گفته بهت 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
باید میگفتی ندارم راحتچرا اصلا باید بهش توضیح می‌دادیو ایشون خیلی پررو تشریف دارن

بابا من اصلا انتظار نداشتم درک نکنه منو گفتم این مقداری هم ک دارم لازم دارم گفت طلا میفروشم روز دکترت بهت میدم 

برخورد من ؟ چرا کجاش

میتونستی نگی اگه پول تو حسابم باشه خیالم راحت تره

من نمیگم پول میدادی ولی ی مدل دیگه حرف میزدی و اینکه خودتو بزار جاش ی لحظه تو چند روز دیگه حالا نمیدونم کی قرارع برا بیماریا هزینه کنی ولی خواهر دوستت الان بیمارستانه خیلی فرقشه یکم لطف و مهربونی بد نی

خواهرش نیس خواهرش بود میدادم خواهر شوهر !

حالا من ک شناخت ندارم از این دوستت اگه میدونی راست میگه ک حتما براش مهمه طرف ک بخاطرش رو انداخته بهت

اگه میدونی ممکنه الکی بگه ک خوب کردی ندادی ولی طرز گفتارت خوب نبوده ب نظرم