2777
2789
عنوان

تنهام

91 بازدید | 10 پست

بچه ها ب جز شوهرم و بچم هیچکی رو ندارم تو این دنیا مادرم که از چشمم اوفتاده و منم برا اون دیگ مهم نیستم برادرام سال ب سال نمیبینمشون خواهرام هم یکی از یکی سردتر اصن باهم صمیمی نیستیم با خانواده شوهر هم هیچی سال ب سال میبینمشون هیچ محبتی هم از اونا ندیدم خیلی حس تنهایی میکنم همش توخونه خودمم ن با دوستی رفت و آمد دارم ن فامیلی وقتی بقیه میبینم چقدر باخانواده خودشون صمیمی آن حسودیم میسه

یعنی همه بد هستند ...همه ...فکر نمی کنی باید یه کم تغییر کنی ..و نخوای دیگران را تغییر بدی

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت چطور دووم بیارم

خودتو سرگرم کن با بچه و شوهرت راهی دگه یی نداریم🥲 منم فعلا بچم بدنیا نیومده امیدم اونه ک بیاد شاید یکم از تنهایی در بیام 

من کلا ب نبود خانوادم عادت کردم بعضی اوقات اذیت میشم ولی خب دوستی زوری نمیشه که

خدا بداند کافیست❤️
خودتو سرگرم کن با بچه و شوهرت راهی دگه یی نداریم🥲 منم فعلا بچم بدنیا نیومده امیدم اونه ک بیاد شاید ...

منم همین کارو میکنم اتفاقن منم حامله ام مادرم چن بار بهم گفت موقع زایمانت من نمیام ازم توقع نداشته باش از اون روز از چشمم افتاد 

منم همین کارو میکنم اتفاقن منم حامله ام مادرم چن بار بهم گفت موقع زایمانت من نمیام ازم توقع نداشته ب ...

آخی عزیزم🥲

مامان منم گفت نمیتونم بیام منم تنهام فقط شوهرمه باهام ک اونم نمیتونه ب عنوان همراه بیاد باهام من تصمیم گرفتم ب ی نفر تو‌ همون بیمارستان پول بدم ب عنوان همراه کمکم کنه

خدا بداند کافیست❤️
آخی عزیزم🥲مامان منم گفت نمیتونم بیام منم تنهام فقط شوهرمه باهام ک اونم نمیتونه ب عنوان همراه بیاد ب ...

ما شهر کوچیکه نداریم همچین چیزی آخر سر اگ مجبور شدم ب خواهرشوهرم میگم باهام بیاد اگ این غرور لعنتی بزاره ولی هر دختری دلش میخا  خانواده خودش همراهش باشه

ما شهر کوچیکه نداریم همچین چیزی آخر سر اگ مجبور شدم ب خواهرشوهرم میگم باهام بیاد اگ این غرور لعنتی ب ...

ای باابا خیلی سخته انشالله که ب خیر و سلامتی بچه‌ تو بدنیا بیاری عزیزم♥️ برا منم دعا کن بتونم طبیعی بدنیا بیارم دست تنهام باید خودم پاشم‌کارامو بکنم🥲🙏

خدا بداند کافیست❤️