2777
2789
عنوان

شوهر آیندم

243 بازدید | 12 پست

دوست دارم شوهرم نماز بخونه ؛ از ته قلب عاشق خدا و امام حسین باشه قیافش خوب باشه تحصیل کرده هم باشه...‌پول هم متوسط داشته باشه ...‌‌

مجردا شما چی ؟ 

متاهل ها یه ویژگی خیلی خوب و یه ویژگی خیلی بده همسرتون بگین ؟

هیچ کس به جز خودم بهم ظربه نزد 😄🙃

به نام خدا حاجی باشه مذهبی الاصل ولی اون حالت مذهبی نماهارو نداشته باشه بگو بخند بکنه عبوس نباشه یه چیزی تو مایه های حامد شاکرنژاد ولی قد ۱۹۰🫣😍😘

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا همه همینو میخوان ولی پیدا نمیشه که

وای من خیلی شوهر خدادوست و مذهبی دوس دارم ولی مامانم میگه با توجه به اینکه خودت جمع های مذهبی زیاد نمیری و چادری هم نیستی گیرت نمیاد 💔

ویژگی خیلی خوب زیاد داره 

مثلا قشنگ بلده کی بیاد چه حرفی بزنه و همش بغل و ایناست

ویژگی بدش اینه که خیلی نگرانه

مثلا الان من یه هفته اومدم اینجا اون خودش انگلیسه بچه ام پیش خودشه ینی دو دقیقه ای یه بار زنگ میزنه چیکار میکنی چخبر خوبی مامان اینا چطورن

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
به نام خدا حاجی باشه مذهبی الاصل ولی اون حالت مذهبی نماهارو نداشته باشه بگو بخند بکنه عبوس نباشه یه ...

به به خواهر ایشالله که بهترشم کارت میاد 🧿❤

به نام خدا حاجی باشه مذهبی الاصل ولی اون حالت مذهبی نماهارو نداشته باشه بگو بخند بکنه عبوس نباشه یه ...

غلط املایی دارم گیرت*میاد 

ویژگی خیلی خوب زیاد داره مثلا قشنگ بلده کی بیاد چه حرفی بزنه و همش بغل و ایناستویژگی بدش اینه که خیل ...

به پای هم پیر شید 💚