2777
2789

اول اینکه دلیل اضطرابت بفهم چیه .. بنویسش رو‌کاغذ بهش فک کن .. بگو‌ نهایت چی مگه میخواد میشه .. واقعا ارزش نداره .. بیخیال باش

. بعد اینکه.. نماز بخون و کارای مذهبی کن و دلت بده به خدا 

نهایتا اگه بهتر نشدی حتما برو‌مشاور حرف بزن .. خودتو خالی کن حتما خوب میشی 

یه تخم مرغم برا خودت بشکن شاید چشم خوردی انرژی منفیع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=346338414]دلیل اظرابم میدونم خیلی مهمه ابروم رفته ‌ . [/QUOTEزمان همه چیزو حل میکنه .. صبر ...

خیلی ممنون  دلم انقدر میخاد انتقام بگیرم  گاهی میگم ولش ارزش نداره بسپارم ب خدا 

خیلی ممنون دلم انقدر میخاد انتقام بگیرم گاهی میگم ولش ارزش نداره بسپارم ب خدا

عزیزم احتمالا خواهرت فقط میخواد بترسونتت ازت زهرچشم بگیره وگرنه بخواد به بابات لو بده که اینجوری که میگی بخواد تورو بکشه آبروی خودشم میره .مطمئنا فقط میخواد یجوری تو ذهن خودش مثلا ادبت کنه 

به معذرت خواهی سوری بکن دیگم خودتو با اینجور ادما حتی اگر خواهرت باشه درگیر نکن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عزیزم احتمالا خواهرت فقط میخواد بترسونتت ازت زهرچشم بگیره وگرنه بخواد به بابات لو بده که اینجوری که ...

خواهرم با قد ۱۶۰ ۶۵ کیلو وزنشه مثل خرسه بهش میگم چاق ناردحت میشه ولی نمیتونه جلو شکمش بگیره  انقد ازش بدم میاد  عمرا اگه معذرت خاهی کنم منم تهدیدش کردم  حالا ببینم چی بشه  

خواهرم با قد ۱۶۰ ۶۵ کیلو وزنشه مثل خرسه بهش میگم چاق ناردحت میشه ولی نمیتونه جلو شکمش بگیره انقد از ...

عزیزم کار شمام قشنگ نیست حالا چاقه یا لاغر خیلی میخوره یا کم درست نیست مسخره کنی .اگر برعکس بود تو چه رفتاری میکردی گلم؟ بازم بهرحال امیدوارم مشکلت حل بشه ولی این راه حلش نیست فقط بدتر میشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عزیزم کار شمام قشنگ نیست حالا چاقه یا لاغر خیلی میخوره یا کم درست نیست مسخره کنی .اگر برعکس بود تو چ ...

در ظاهر اروم و مهربونه  از باطن شیطانه . خیلی ممنون گلم بابت نظرت